BANA

Ölands GK erbjuder en inbjudande, utmanande och välskött bana. De olika niohålsslingorna har skiftande karaktär vilket gör golfrundan än mer inspirerande. Banan sköts av våra duktiga banarbetare i samråd med bankommittén. I syfte att erbjuda en attraktiv golfbana arbetar vi i samverkan med Svenska Golfförbundets bankonsulenter och under senare år har det gjorts en satsning på bland annat den maskinella utrustningen vilket innebär att kvaliteten ytterligare har höjts. Banan slopades senast om under 2015.

På bilden i ingressen ser man några av dem med omläggning av uteplatsen inför invigningen av vårt nya klubbhus. Banan mognar till efter vårvinterns kalldusch!

Våra duktiga banskötare heter:
Urban Peterson (head greenkeaper)
Jona Hallin
Folke Hammarsten
Sölve Holmbäck
Dan Johansson (säsongsanställd)

Banguide

Slopekalkylator

Uppdaterad: 18 APR 2018 20:00
Skribent: CH

Huvudentrén öppen 08-19. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppnar åter för julbord i december!

Shopen nås på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsongen.

Kansliet nås enklast må -- to på tel: 0485-272 00, mail: This is a mailto link Obs, 29/10 -- 2/11 är kansliet stängt.

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!