BANA - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

BANA

Ölands GK erbjuder en inbjudande, utmanande och välskött bana. De olika niohålsslingorna har skiftande karaktär vilket gör golfrundan än mer inspirerande. Banan sköts av våra duktiga banarbetare i samråd med bankommittén. I syfte att erbjuda en attraktiv golfbana arbetar vi i samverkan med Svenska Golfförbundets bankonsulenter och under senare år har det gjorts en satsning på bland annat den maskinella utrustningen vilket innebär att kvaliteten ytterligare har höjts. Banan slopades senast om under 2015.

På bilden i ingressen ser man några av dem med omläggning av uteplatsen inför invigningen av vårt nya klubbhus. Banan mognar till efter vårvinterns kalldusch!

Våra duktiga banskötare heter:
Urban Peterson (head greenkeaper)
Jona Hallin
Folke Hammarsten
Sölve Holmbäck
Dan Johansson (säsongsanställd)

Banguide

Slopekalkylator

Uppdaterad: 18 APR 2018 20:00
Skribent: CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00