BANA

Ölands GK erbjuder en inbjudande, utmanande och välskött bana. De olika niohålsslingorna har skiftande karaktär vilket gör golfrundan än mer inspirerande. Banan sköts av våra duktiga banarbetare i samråd med bankommittén. I syfte att erbjuda en attraktiv golfbana arbetar vi i samverkan med Svenska Golfförbundets bankonsulenter och under senare år har det gjorts en satsning på bland annat den maskinella utrustningen vilket innebär att kvaliteten ytterligare har höjts. Banan slopades senast om under 2015.

På bilden i ingressen ser man några av dem med omläggning av uteplatsen inför invigningen av vårt nya klubbhus. Banan mognar till efter vårvinterns kalldusch!

Våra duktiga banskötare heter:
Urban Peterson (head greenkeaper)
Jona Hallin
Folke Hammarsten
Sölve Holmbäck
Dan Johansson (säsongsanställd)

Banguide

Slopekalkylator

Uppdaterad: 18 APR 2018 20:00
Skribent: CH

Huvudentrén öppen 09-15. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangens hemlagade julbord på närproducerade råvaror serveras fr o m advent fredagar och lördagar. Välkommen att boka via tel 0485-272 00! Obs, fåtal platser kvar till  7,14 samt 22 december.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsong.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl må -- to, 9-13. 0485-272 00/ This is a mailto link (v 52-1 håller vi stängt)

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!