GOLFPAKET

Vi samarbetar kring boende och golf med följande företag. Klicka på respektive länk för mer inforrmation om vad respektive boendealternativ har att erbjuda.

Alvaret Hotel & Hostel i Löttorp

Hornsjön, Pensionat & Restaurang

Källa Hamn, stugor

STF Hagaby/Lantgården

Persnäs Prästgård

Husbil eller husvagn

Spelar du golf hos oss och reser med husbil/husvagn så kan vi hjälpa till med plats med el för 150 kr/natt. Nyckel till elstoplpen får du i golfshopen när du betalar. Obersvera att det är ett fåtal platser och att det inte finns möjlighet att tömma latrin eller gråvatten. Behöver man hjälp med detta så hänvisar vi till Borgholms hamnar eller privata campingar som kan ge den servicen.

Uppdaterad: 18 APR 2018 17:48
Skribent: TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.