Foto: Ros/J

Hitta till Ölands GK

Kommer du över Ölandsbron: åk mot "Borgholm, Byxelkrok". Efter trafikljusen i Borgholm: åk ca 36 km så ser du skylten på vänster sida – Välkommen till Ölands Golfklubb. Sväng vänster, följ asfaltvägen ca 2 km fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Kommer du med färja till Byxelkrok eller Nabbelund: åk väg 136 mot Borgholm. Efter rondellen i Högby (Löttorp): åk ca 4 km så ser du skylten på höger sida. Sväng höger och följ asfaltvägen fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Uppdaterad: 23 SEP 2017 19:35

Välkommen till Ölands GK!

All bokning via "Min Golf", alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vagn får användas vid frostfritt däremot tillåts ej golfbil. Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt. (Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras under december).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 (stängt: v44, v52-1)

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen