Senior med spelrätt

Medlemsform för dig som har en personlig spelrätt och som innebär obegränsat spel på vår anläggning. En spelrätt kan köpas ny från Ölands golfklubb, förvärvas begagnad eller övertas på annat sätt (t.ex. gåva eller arv). För information till dig som vill köpa eller sälja spelrätt – kontakta kansliet.
Är du även medlem i en annan klubb och har denna som hemmaklubb betalar du en reducerad avgift.

Senior utan spelrätt

Denna medlemsform är för dig som inte har någon spelrätt och för tillfället inte är intresserad av att införskaffa en sådan. Medlemsformen innebär obegränsat spel på vår anläggning.

Greenfeemedlem - för dig som spelar lite mindre (från 22 år)

Som greenfeemedlem är du fullvärdig medlem, men betalar en reducerad årsavgift. Vid spel på vår bana löser du istället greenfee med 25 % rabatt. Dessutom erhåller du två fria greenfee till Ölands GK per år. (Rundorna kan ej delas upp på 9-hålsrundor.)

Medlemskap för studerande senior (22-29 år)

Det finns en medlemsform för dig som är senior i åldrarna 22-29 år och studerar på heltid (intyg erfordras från lärosäte). Medlemsformen innebär en reducerad avgift samt inget krav på spelrätt och ger möjlighet till obegränsat spel på vår bana.

Övergångsmedlemskap för juniorer som har Ölands GK som hemmaklubb (22-25 år)

För att underlätta de ekonomiska åtagandena för juniorer som blir seniorer har klubben tagit fram en särskild medlemsform för dig som är i åldrarna 22-25 år och har haft Ölands GK som din hemmaklubb under minst de senaste fem åren. Medlemsformen innebär en reducerad avgift i jämförelse med en normal senioravgift, samt att man inte behöver införskaffa en spelrätt. Medlemsformen ger möjlighet till obegränsat spel på vår bana.

Juniormedlemskap (t.o.m. 21 år)

Du är juniormedlem till och med det år du fyller 21 år. Medlemsformen innebär obegränsat spel på bana och även möjlighet att kostnadsfritt delta i juniorträning som klubben arrangerar året runt. För mer information om träningen kontakta vår pro Håkan Fransson.

Nybörjarmedlem 2020 + erbjudande för nybörjarmedlem 2019

Klubben erbjuder en särskild medlemsform för dig som vill börja spela golf. Formen innebär både golfutbildning och medlemskap med obegränsat spel för 3500 kr för senior och 3000 kronor för junior. Kontakta vårt kansli eller vår pro Håkan Fransson för mer information.
För att uppmuntra fortsatt golfspel gäller även samma kostnad det andra året (2020) för de som var nybörjarmedlemmar 2019. Detta innebär ett medlemskap med obegränsat spel, dock ingen golfutbildning.

Passiv medlem

Passiv medlem är den som äger spelrätt som väljar att inte att vara aktiv. Har man aktivt medlemskap i annan hemmaklubb men är passiv hos Ölands GK erläggs ordinarie gällande greenfee. Önskar man uppgradera från passivt till fullvärdigt medlemskap under säsong kan man ej tillgodoräkna sig tidigare erlagda 100 kr utan betalar då betala 4.300 kronor (4.000 kronor medlem med annan hemmaklubb).

Avgifter för våra medlemsformer år 2020

Medlemsform

Avgift 2020

Senior med spelrätt

4300

Senior med spelrätt (annan hemmaklubb)

4000

Senior utan spelrätt

5300

Senior utan spelrätt (annan hemmaklubb)

5000

Greenfeemedlem (inkl två greenfee)

1800

Medlemskap för studerande (heltid), 22-29 år

Övergångsmedlemsskap, 22-25 år

1600

Juniormedlemsskap

1600

Nybörjarmedlem senior

3500

Nybörjarmedlem junior

3000

Passiv medlem

100

Vid nytecknande av medlemskap efter den 1 september för nästkommande år tillåts spel för resterande del av innevarande år.

Ändrad medlemsform. Om du avser att ändra din medlemsform eller inte vara medlem i Ölands GK under 2020 är vi tacksamma om detta meddelas till kansliet senast den 31 oktober. Vid ändring av medlemsform under innevarande säsong tas administrationsavgift om 100 kr ut. Ändringen görs inom 2 arbetsdagar.

Uppdaterad: 04 OKT 2017 19:51

Välkommen till Ölands GK!

All bokning via "Min Golf", alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vagn får användas vid frostfritt däremot tillåts ej golfbil. Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt. (Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras under december).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 (stängt: v44, v52-1)

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen