Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Styrelseinformation

Glad Midsommar!

Tack för förtroendet att leda denna härliga och unika golfklubb. Det är säkert inte enkelt att axla vår tidigare ordförande Ulfs mångåriga erfarenheter av klubben, men jag kommer att göra mitt yttersta. Till hjälp har jag en styrelse som är taggade till tusen, kompetenta anställda och dessutom många entusiastiska kommittémedlemmar. 

Vi kommer se till att banan utvecklas varsamt i sin speciella miljö och fortsatt erbjuda fina golfupplevelser. För att klara detta kommer vi fokusera på ekonomin för att skapa en stabilitet som också gör att vi kan ha konkurrenskraftiga medlemsavgifter i förhållande till klassen på anläggningen. Vi kommer också att se till våra ungdomar trivs och att fler vill komma till klubben, de är ju vår framtid. 

Du som medlem kan givetvis bidra på olika sätt för att ytterligare stärka vår golfklubb. Vi är Ölands enda medlemsdrivna 18-håls klubb som innebär att vi tillsammans skapar den klubb vi vill ha. Dina ideella insatser är värdefulla och hör gärna av dig om du kan tänka dig att ställa upp i olika sammanhang. Bland annat vill vi starta upp en miljökommitté och utveckla omhändertagandet av nya medlemmar. Dessutom får du givetvis gärna locka hit gäster och tipsa vänner och bekanta om att bli medlem hos oss – banan och den samlade miljön tål att visas upp.  

Hoppas vi ses på klubben!

Trevlig sommar!

Ronny Cedertorn

Nya styrelsen

 

Detta brev

 

Tidigare brev

Ordförandebrev maj 2019

Ordförandebrev 2018

Klubbhusbrev_2017

Bygglovsritningar och skisser.
A1_Nyby6.11
A2_Nyby6.11
Klubbhus_Bild1
Klubbhus_Bild2
Golfbilsgarage

 

Ordförandebrev_dec2016.pdf

Ordförandebrev_sep2016.pdf

Ordförandebrev_dec2015.docx

 

Ölands GK - Golf | Högby Torp 45 38771 Löttorp | 048527200 |