Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Källatorp 2019-09-30

Hej,

Hösten är här och vi kan förhoppningsvis se fram emot ytterligare en tid med goda förutsättningar för golfspel. För egen del tycker jag att golfspel en riktigt fin höstdag, med klar och hög luft, är en riktig höjdare. Vi får hoppas att det kan bli en verklighet för många av oss under den närmsta tiden.

Några nedslag från klubben. Läget ser överlag bra ut och vi utvecklas positivt på flera plan. Ekonomin är i dagsläget god och vi fortsätter att investera i vår bana och anläggningar. Som beslutats tidigare bygger vi i vinter en golfstudio tillsammans med att bag- och vagnförvaringen utökas. Det innebär alltså ökade möjligheter att ha sina golfprylar på klubben samt att det blir utmärkta förutsättningar för golflektioner, klubbutprovning m.m. Vi har också förlängt våra avtal med både restaurangen och shop/pro – båda mycket uppskattade entreprenörer som gör ett fantastiskt fint jobb för klubben.

I helgen genomfördes höstmötet (extra årsmöte) och det blev glädjande välbesökt. Styrelsen fick gehör för en ny damm för att säkra vattentillgången och säkerställa banans höga kvalitet hela säsongen. Satsningen kommer att finansieras med en extrainbetalning av alla aktiva seniorer på 500 kr, dock ej nya medlemmar eller greenfeemedlemmar. Beslutet i detalj kommer att framgå av mötesprotokollet som finns att läsa på hemsidan när det är justerat. Vi är medvetna om att det blir en extra ekonomisk insats för 2020, men samtidigt har vi bestämt att behålla nuvarande medlemsavgifter även för nästa år.

Avslutningsvis vill jag tydliggöra att vi som golfklubb är en ideell förening där vi gemensamt hjälps åt på bästa sätt att ha en trivsam, uppskattad föreningsmiljö och bana. Vi har givetvis olika förutsättningar att bidra, men jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som gör insatser som kommittéledamöter, tävlingsledare, golfvärdar, hålvärdar mfl. Men fler ideella krafter behövs och vi har fått en del anmälningar via den s.k. Players-enkäten, men tar tacksamt emot fler som vill ställa upp. Ni är i så fall välkomna att höra av er till kansliet eller mig.

Svinga lugnt! Njut av hösten och vår fina bana!

Ronny Cedertorn

Detta brev

Tidigare brev

Ordförandebrev aug 2019

Ordförandebrev juni 2019

Ordförandebrev maj 2019

Ordförandebrev 2018

Klubbhusbrev_2017

Bygglovsritningar och skisser till Klubbhusbygget 2017 - 2018. Invigdes april 2018.
A1_Nyby6.11
A2_Nyby6.11