Golf och Brunch

25 JAN 2019 12:00
  • Skapad: 25 JAN 2019 12:00

Hejsan, snart så är det är det full fart och golfsäsong!

Vi vill redan nu puffa för Söndagsgolf för alla med start den 14:e april. Träning, spel, samt brunch till reducerat pris hos Maria & David. Alla är välkomna, stor som liten, medlem som icke medlem (klubbor finns att låna för de som vill pröva på). Mer info hittar du på http://golffransson.se/kurser-traning

Efterlängtade öppningen av restaurangen äger rum lördag 6:e april. Maria och David kommer bl a att under våren servera söndagsbrunch, häng med och få löpande info på Facebook: @Källa Golfrestaurang .

Vi har sommargreener som är öppna för spel men i nuläget är det frost och ett lätt lager med snö och därför råder i skrivandets stund absolut förbud när det gäller spel på teer och greener! Mattor (ligger vid första tee) alt. använd peg vid slag på fairway.

Vi ses!

Skribent: kansli

Huvudentrén öppen 08-15. OBS, larmas vid stängning!

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering). Greenfee tillsammans med ev vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Golfbil ej tillåten under vintersäsong.

Restaurangen öppnar upp april 2019.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl. 0485-272 00 /  This is a mailto link (v 8 vintervilar vi)