Golf och Brunch

25 JAN 2019 12:00
  • Skapad: 25 JAN 2019 12:00

Hejsan, snart så är det är det full fart och golfsäsong!

Vi vill redan nu puffa för Söndagsgolf för alla med start den 14:e april. Träning, spel, samt brunch till reducerat pris hos Maria & David. Alla är välkomna, stor som liten, medlem som icke medlem (klubbor finns att låna för de som vill pröva på). Mer info hittar du på http://golffransson.se/kurser-traning

Efterlängtade öppningen av restaurangen äger rum lördag 6:e april. Maria och David kommer bl a att under våren servera söndagsbrunch, häng med och få löpande info på Facebook: @Källa Golfrestaurang .

Vi har sommargreener som är öppna för spel men i nuläget är det frost och ett lätt lager med snö och därför råder i skrivandets stund absolut förbud när det gäller spel på teer och greener! Mattor (ligger vid första tee) alt. använd peg vid slag på fairway.

Vi ses!

Skribent: kansli

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt.
(Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras fr 29/11).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 mån-fre.