Aktuellt kring banförändringar

• Uppdaterad: 2018-09-17 11:37

Rapport från styrelsemötet 1 september 2018

Ärende: Banförändringar

Följande beslut fattades för:

Hål 5: Utslagsplatsen breddas mot gångvägen så mycket som möjligt och riktas om.

Hål 6: Styrelsen ansåg att säkerheten måste säkras upp. Därför anläggs ett kompletterande tee. Förutom att det bidrar till en ökad säkerhet skapar vi variation. Nuvarande tees ska också tillvaratas – då med tydliga regler för vad som gäller för spel över skogen och dammen. Gul tee: ytterligare utslagsplats anläggs till vänster om gångvägen, och i så nära anslutning som möjligt till vägen. Röd tee: ytterligare utslagsplats anläggs till vänster om nuvarande tee. Befintliga utslagsplatser, gul och röd, skall bestå och med fortsatt underhåll.

Hål 12: På vänstra sidan vid den första delen av hålet finns idag en damm som ska tillvaratas för att få ytterligare vatten för bevattning. Dammen skall dessutom utökas för att dra nytta av så mycket överskott av ytvatten som möjligt.

Hål 16: Röd tee byggs om och utökas.

I övrigt kan nämnas att medlemmar i olika omgångar skickat in protester till styrelsen gentemot idéer kring vissa banförändringar. Styrelsen önskar i fortsättningen (och även för framtida styrelser) att eventuella protester/synpunkter görs via den demokratiska väg som föreligger i vår förening. I detta fall har vi en bankommitté, som bereder och föreslår förändringar, och som styrelsen därefter beslutar om.

Årets bankommitté består av ordf. Henrik Stålhammar, Irene Johansson, Torsten Ruberg och Joakim Wepper.

Styrelsen Ölands GK

Skribent: kansli

Huvudentrén öppen 07-20. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppen alla dgr 9-15.

Shop/incheckning öppen fr-ti 9-14.

När shopen är stängd: Incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering). Alt. betalas greenfee och vagnshyra via Swish 123 589 35 65. Bil bokas i förväg via tel el. mejl.

Kansliet nås må -- to enklast via tel: 0485-272 00, mail: This is a mailto link Obs, 27/9 -- 2/10, 15/10 är kansliet stängt.

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!