Foto: pixabay boll vid hålkant

Årsmötesinfo - OBS! Ny tid kl 15.00

2018-05-26 13:34
Medlemmar! Välkomna till årsmötet i Källa bygdegård den 2/6 kl 15.00! OBS! Ny tid eftersom det pågår en tävling innan, för övrigt ingen skillnad.
  • Uppdaterad: 2018-06-19 15:52

Nu finns alla handlingar på hemsidan och här får ni en direktlänk dit!

Handlingar

Skribent: Charlotte Halvordsson

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.