Återinvigningen 29 april

01 MAJ 2018 22:20
Det ombyggda klubbhuset återinvigdes söndagen den 29/4 av kommunalrådet Ilko Corkovic!
  • Uppdaterad: 10 SEP 2018 11:23

Dagen inleddes med tävlingen Löttorpshallen Open, med ovanligt många deltagare, ca 120 personer, som spelade tvåmannascramble. Resultatlistan framgår på Mingolf.

Både vår ordförande Ulf Jonsson och kommunalrådet höll därefter invigningsanföranden där man tackade dem som utfört byggnationen. De uppmärksammade särskilt byggentreprenören Robert Nilsson med team och ett antal underentreprenörer som i de flesta fall kommer från Öland. Vår klubb är den enda medlemsägda golfklubben på Öland och vi genomför denna investering med egna medel. I talen uppmärksammades även klubbens projektledaren Jan Halvordsson med fru Charlotte.

Därefter var det dags att klippa band eller som i vårt fall putta i hål på puttinggreenen. Efter tre försök med uppvisande av viss bolltalang gav kommunalrådet upp då samtliga bollar bara drog åt vänster förbi hålet!

Till sist fick ca 250 personer äta Marias goda tårtor och dricka bubbel.
Tårtor o bubbel

Förutom ovan nämnda personer har från klubbens sida ett flertal andra bidragit till det lyckade resultatet:
- Bo Wikström har tillsett att vi fått en modern el-, tele-, internet- och ventilationsanläggning av högsta klass.
- Andra medlemmar har hjälpt till med utvändig målning under ledning av Elmer Nilsson. Stort tack också till honom och hans team.
- I samband med inredning av restaurangen tackar vi också Irene och PO Johansson som bidragit med hjälpinsatser.
- Till det goda helhetsintrycket bidrar plattsättningen runt huset som våra duktiga banarbetare utfört under ledning av Torsten Ruberg.

Maria o David

Skribent: Charlotte Halvordsson

Huvudentrén öppen 08-15. OBS, larmas vid stängning!

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering). Greenfee tillsammans med ev vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Golfbil och golfvagn i dagsläget ej tillåtna på banan.

Restaurangen öppnar upp april 2019.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl. 0485-272 00 /  This is a mailto link (v 8 vintervilar vi)