Återinvigningen 29 april

2018-05-01 22:20
Det ombyggda klubbhuset återinvigdes söndagen den 29/4 av kommunalrådet Ilko Corkovic!
  • Uppdaterad: 2018-05-08 11:16

Dagen inleddes med tävlingen Löttorpshallen Open, med ovanligt många deltagare, ca 120 personer, som spelade tvåmannascramble. Resultatlistan framgår på Mingolf.

Både vår ordförande Ulf Jonsson och kommunalrådet höll därefter invigningsanföranden där man tackade dem som utfört byggnationen. De uppmärksammade särskilt byggentreprenören Robert Nilsson med team och ett antal underentreprenörer som i de flesta fall kommer från Öland. Vår klubb är den enda medlemsägda golfklubben på Öland och vi genomför denna investering med egna medel. I talen uppmärksammades även klubbens projektledaren Jan Halvordsson med fru Charlotte.

Därefter var det dags att klippa band eller som i vårt fall putta i hål på puttinggreenen. Efter tre försök med uppvisande av viss bolltalang gav kommunalrådet upp då samtliga bollar bara drog åt vänster förbi hålet!

Till sist fick ca 250 personer äta Marias goda tårtor och dricka bubbel.
Tårtor o bubbel

Förutom ovan nämnda personer har från klubbens sida ett flertal andra bidragit till det lyckade resultatet:
- Bo Wikström har tillsett att vi fått en modern el-, tele-, internet- och ventilationsanläggning av högsta klass.
- Andra medlemmar har hjälpt till med utvändig målning under ledning av Elmer Nilsson. Stort tack också till honom och hans team.
- I samband med inredning av restaurangen tackar vi också Irene och PO Johansson som bidragit med hjälpinsatser.
- Till det goda helhetsintrycket bidrar plattsättningen runt huset som våra duktiga banarbetare utfört under ledning av Torsten Ruberg.

Maria o David

Skribent: Charlotte Halvordsson

Maj 2018

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken, som tillsvidare finns i gamla kansligången när shopen är stängd. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 26 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.