Banan öppen för spel!

2018-04-11 07:40
  • Uppdaterad: 2018-07-15 09:13

Äntligen är banan öppen för spel både för våra medlemmar och även för våra gäster. Nu är det OK med golfbil också.

Skribent: TA

Juli 2018

Huvudentrén är öppen 06.30 - 21.00 må-sö. (Hela byggnaden larmas fr kl 21.00 och därefter kan man ej vistas kvar i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet alla dagar 8 - 17 och extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, för tillfället endast betalning med Swish. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.