Invigning och Tävling den 29/4

2018-04-23 16:21
  • Uppdaterad: 2018-05-01 22:02

Vi kickar igång säsongen med Löttorpshallen Open kl 08.30, shot gun-start, scramble 2-mannalag, anmälan på Mingolf samt max hcp 36.0.
Senaste anmälan den 26/4 kl 10.00.

Kl 14.00 blir det officiell invigning av nya klubbhuset samt firande med anledning av 35 år på nacken.
Klubben bjuder på tal, tårta och bubbel. Alla är välkomna, även om du inte spelar golf eller tävlar!!

Välkomna!

Skribent: Charlotte Halvordsson

Maj 2018

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken, som tillsvidare finns i gamla kansligången när shopen är stängd. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 26 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.