Kristi Himmelfärdshelgen

2018-05-08 11:12
En intensiv period stundar, våren kom snabbt även detta år! Tur att banan är i toppskick!
  • Uppdaterad: 2018-05-17 11:38

Tävlingar
Som ni ser i kalendariet är det spel på torsdag kl 9 då herrarna bjuder in damer också till sin vanliga torsdagsgolf. Det ska bli trevligt!!
Liljas bil har sin årliga tävling den 12 maj, missa inte det! Ursäkta gammal bild!!
Liljaslaget 2016!

Håkan har ett antal träningstillfällen.
10 maj svingkurs 9-12 nybörjarkurs 13-15
11 maj närspelskurs 9-12 nybörjarkurs 13-15
12 maj svingkurs 9-12 nybörjarkurs 13-15
13 maj premiär för vår tjejträning för juniorer 10-11 sedan spel på banan.

Maria i restaurangen
Har öppet alla dagar 9-15, men kvällsöppet  fredag och lördag till 21.
Se under fliken restaurang.

Vädret
Kan vi ju inte påverka, men det ser HÄRLIGT ut! Annars kan Eva assistera i shopen!

Årsmötet
Kommer att hållas den 2/6 kl 14-16 i Källa bygdegård. Kallelse skickas ut nästa vecka.

Skribent: Charlotte Halvordsson

Maj 2018

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken, som tillsvidare finns i gamla kansligången när shopen är stängd. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 26 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.