SAMARBETSPARTNER - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

SAMARBETSPARTNER

En antal företag väljer att genom golfen och i samarbete med Ölands Golfklubb vårda sina relationer med kunder, personal och sitt varumärke.

Avtalen håller på att förnyas och för närvarande har vi nedanstående partners. Det finns utöver dessa även ytterligare några företag som stöttar klubben vid tävlingar, vilket framgår av tävlingsprogrammet.

Borgholms Energi
Zack Tech AB
Åkerbo El AB
Ölandsbanken

Om Du och ditt företag inte är partners idag, men ändå är intresserade och vill vara med och stödja vår förening är ni välkomna att bli samarbetspartner med Ölands GK. Genom synlighet, träffar och möjligheter för olika golfaktiviteter skapar vi förutsättningar för ditt företag att visa upp sitt varumärke, få kontakt med våra medlemmar och vårda kundrelationerna. Dessutom har vi ett utbud av intressanta produkter/tjänster som ni kan ta del av i samarbetet med klubben.
För närvarande är vi i slutskedet med att bygga nytt klubbhus och det kommer att blir fler möjligheter att nyttja lokal och restaurang framöver.

Kontakta kansliet för mer information, via mail:This is a mailto link eller telefon 0485-27200

Uppdaterad: 15 AUG 2018 12:58
Skribent: TA/CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00