SAMARBETSPARTNER

En antal företag väljer att genom golfen och i samarbete med Ölands Golfklubb vårda sina relationer med kunder, personal och sitt varumärke.

Avtalen håller på att förnyas och för närvarande har vi nedanstående partners. Det finns utöver dessa även ytterligare några företag som stöttar klubben vid tävlingar, vilket framgår av tävlingsprogrammet.

Byggfirma Folke Nilsson Bygg AB
Teknisk Partner Sverige AB
Vedborms Bilverkstad
Åkerbo El AB

Om Du och ditt företag inte är partners idag, men ändå är intresserade och vill vara med och stödja vår förening är ni välkomna att bli samarbetspartner med Ölands GK. Genom synlighet, träffar och möjligheter för olika golfaktiviteter skapar vi förutsättningar för ditt företag att visa upp sitt varumärke, få kontakt med våra medlemmar och vårda kundrelationerna. Dessutom har vi ett utbud av intressanta produkter/tjänster som ni kan ta del av i samarbetet med klubben.
För närvarande är vi i slutskedet med att bygga nytt klubbhus och det kommer att blir fler möjligheter att nyttja lokal och restaurang framöver.

Kontakta kansliet för mer information, via mail:This is a mailto link eller telefon 0485-27200

Uppdaterad: 20 APR 2018 18:47
Skribent: TA/CH

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.