SAMARBETSPARTNER

En antal företag väljer att genom golfen och i samarbete med Ölands Golfklubb vårda sina relationer med kunder, personal och sitt varumärke.

Avtalen håller på att förnyas och för närvarande har vi nedanstående partners. Det finns utöver dessa även ytterligare några företag som stöttar klubben vid tävlingar, vilket framgår av tävlingsprogrammet.

Borgholms Energi
Vedborms Bilverkstad
Åkerbo El AB
Ölandsbanken

Om Du och ditt företag inte är partners idag, men ändå är intresserade och vill vara med och stödja vår förening är ni välkomna att bli samarbetspartner med Ölands GK. Genom synlighet, träffar och möjligheter för olika golfaktiviteter skapar vi förutsättningar för ditt företag att visa upp sitt varumärke, få kontakt med våra medlemmar och vårda kundrelationerna. Dessutom har vi ett utbud av intressanta produkter/tjänster som ni kan ta del av i samarbetet med klubben.
För närvarande är vi i slutskedet med att bygga nytt klubbhus och det kommer att blir fler möjligheter att nyttja lokal och restaurang framöver.

Kontakta kansliet för mer information, via mail:This is a mailto link eller telefon 0485-27200

Uppdaterad: 24 APR 2018 15:52
Skribent: TA/CH

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.