SPELA - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

SPELA

Bana på alvar och i lövskog

Ölands GK:s bana kallas ofta Källatorpsbanan eftersom den är anlagd på markområdet Källatorp. Banan går omväxlande på alvarmark och i tall- och lövskog. Det finns många stenmurar och även några odlingsrösen på banan. Första 9-hålsslingan är den äldsta delen av banan – byggd på 1980-talet – och är kortare än hål 10-18, som blev spelklara 2003.

Vi har lång spelsäsong tack vare Östersjön och vi spelar på sommargreener året runt! På för- och eftersäsong har vi inga köer för spel.

Uppmärksammade greener
Greenerna på Ölands GK har uppmärksammats av såväl Svensk Golf som Golf Digest:

"De fina greenerna är ett äss i rockärmen som ger gästerna ett utmärkt skäl att återvända." (Svensk Golf)

"Så här bra greener är det inte många banor som har i Sverige, inte ens under högsäsong." (Golf Digest)

…dGK hŒl,10

Se fler bilder från banan

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: TA

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00