SPELA

Bana på alvar och i lövskog

Ölands GK:s bana kallas ofta Källatorpsbanan eftersom den är anlagd på markområdet Källatorp. Banan går omväxlande på alvarmark och i tall- och lövskog. Det finns många stenmurar och även några odlingsrösen på banan. Första 9-hålsslingan är den äldsta delen av banan – byggd på 1980-talet – och är kortare än hål 10-18, som blev spelklara 2003.

Vi har lång spelsäsong tack vare Östersjön och vi spelar på sommargreener året runt! På för- och eftersäsong har vi inga köer för spel.

Uppmärksammade greener
Greenerna på Ölands GK har uppmärksammats av såväl Svensk Golf som Golf Digest:

"De fina greenerna är ett äss i rockärmen som ger gästerna ett utmärkt skäl att återvända." (Svensk Golf)

"Så här bra greener är det inte många banor som har i Sverige, inte ens under högsäsong." (Golf Digest)

…dGK hŒl,10

Se fler bilder från banan

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.