SPELA

Bana på alvar och i lövskog

Ölands GK:s bana kallas ofta Källatorpsbanan eftersom den är anlagd på markområdet Källatorp. Banan går omväxlande på alvarmark och i tall- och lövskog. Det finns många stenmurar och även några odlingsrösen på banan. Första 9-hålsslingan är den äldsta delen av banan – byggd på 1980-talet – och är kortare än hål 10-18, som blev spelklara 2003.

Vi har lång spelsäsong tack vare Östersjön och vi spelar på sommargreener året runt! På för- och eftersäsong har vi inga köer för spel.

Uppmärksammade greener
Greenerna på Ölands GK har uppmärksammats av såväl Svensk Golf som Golf Digest:

"De fina greenerna är ett äss i rockärmen som ger gästerna ett utmärkt skäl att återvända." (Svensk Golf)

"Så här bra greener är det inte många banor som har i Sverige, inte ens under högsäsong." (Golf Digest)

…dGK hŒl,10

Se fler bilder från banan

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: TA

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.