Banguide

Hål 1     Hål 2     Hål 3     Hål 4     Hål 5     Hål 6

Hål 7     Hål 8     Hål 9     Hål 10   Hål 11   Hål 12

Hål 13   Hål 14   Hål 15   Hål 16   Hål 17   Hål 18

Det går även att se vår banguide på tourgolf dit du kommer genom att klicka här (kommer du bara till framsidan, högerklicka och välj nästa sida). Obs, fel mått på röd tee hål 9, det ska vara 200 m.

Osäker på om tourgolf fungerar. /Anm

Uppdaterad: 14 AUG 2017 15:41
Skribent: CH/TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.