Greenfee-kontroll

Vi kommer att göra stickprovsvisa kontroller på banan under säsongen, så tänk på att spara kvitto på betalningen som du kan visa upp på begäran.

Enligt våra regler gäller:
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt eller utan att ha betalt greenfee bestraffas med dubbel greenfee. Om spelaren inte är medlem i klubben rapporteras även händelsen till spelarens hemmaklubb.

Medlemsbricka
En nyhet i år (2017) kommer även att införas så att klubbens medlemmar som betalat sin årsavgift får en bricka med namn och aktuellt år. Vi kommer att meddela när vi påbörjar detta.

Registrering vid spel
För att dessutom förenkla klubbens uppföljning av medlems- och gästspel ber vi alla att registrera sig i terminalen eller i shopen före spel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: Charlotte Halvordsson

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.