Greenfee-kontroll

Vi kommer att göra stickprovsvisa kontroller på banan under säsongen, så tänk på att spara kvitto på betalningen som du kan visa upp på begäran.

Enligt våra regler gäller:
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt eller utan att ha betalt greenfee bestraffas med dubbel greenfee. Om spelaren inte är medlem i klubben rapporteras även händelsen till spelarens hemmaklubb.

Medlemsbricka
En nyhet i år (2017) kommer även att införas så att klubbens medlemmar som betalat sin årsavgift får en bricka med namn och aktuellt år. Vi kommer att meddela när vi påbörjar detta.

Registrering vid spel
För att dessutom förenkla klubbens uppföljning av medlems- och gästspel ber vi alla att registrera sig i terminalen eller i shopen före spel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: Charlotte Halvordsson

Huvudentrén öppen 08-19. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppnar åter för julbord i december!

Shopen nås på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsongen.

Kansliet nås enklast må -- to på tel: 0485-272 00, mail: This is a mailto link Obs, 29/10 -- 2/11 är kansliet stängt.

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!