Greenfee-kontroll

Vi kommer att göra stickprovsvisa kontroller på banan under säsongen, så tänk på att spara kvitto på betalningen som du kan visa upp på begäran.

Enligt våra regler gäller:
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt eller utan att ha betalt greenfee bestraffas med dubbel greenfee. Om spelaren inte är medlem i klubben rapporteras även händelsen till spelarens hemmaklubb.

Registrering vid spel
För att dessutom förenkla klubbens uppföljning av medlems- och gästspel ber vi alla att registrera sig i terminalen eller i shopen före spel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22 Skribent: Charlotte Halvordsson

Huvudentrén öppen 08-15. OBS, larmas vid stängning!

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering). Greenfee tillsammans med ev vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Golfbil ej tillåten under vintersäsong.

Restaurangen öppnar upp april 2019.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl. 0485-272 00 /  This is a mailto link (v 8 vintervilar vi)