Greenfee-kontroll

Vi kommer att göra stickprovsvisa kontroller på banan under säsongen, så tänk på att spara kvitto på betalningen som du kan visa upp på begäran.

Enligt våra regler gäller:
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt eller utan att ha betalt greenfee bestraffas med dubbel greenfee. Om spelaren inte är medlem i klubben rapporteras även händelsen till spelarens hemmaklubb.

Medlemsbricka
En nyhet i år (2017) kommer även att införas så att klubbens medlemmar som betalat sin årsavgift får en bricka med namn och aktuellt år. Vi kommer att meddela när vi påbörjar detta.

Registrering vid spel
För att dessutom förenkla klubbens uppföljning av medlems- och gästspel ber vi alla att registrera sig i terminalen eller i shopen före spel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: Charlotte Halvordsson

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.