Tidbokning

Bokningsinformation

Tidbokning alla dagar kl. 05.00 - 22.00, övrig tid är det bollränna. Under högsäsong förbehåller vi oss rätten att fylla upp bollen så att fyra spelare går ut.

Du kan boka starttid på följande sätt (tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen):

• Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Ölands GK
  • Boka själv i golfterminalen i det s.k. greenfeerummet
  • Ring shopen på tfn. 0485-272 00

Anmälan och avbokning

Det är viktigt för alla att tidbokningen fungerar och därför vill vi uppmärksamma följande:

• Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst till golfvärden, i terminalen eller i shopen. Golfvärd finns under högsäsong.
  • Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela – boka av din tid så snart som möjligt på Min golf, via telefon eller i golfterminalen på klubben. Avbokning ska ske senast tre timmar innan starttid, annars debiteras gästspelare med full greenfee och medlemmar med 100 kr. Den som bokar tiden är betalningsansvarig.

För att kolla aktuellt bokningsläge – klicka här

Välkomna till Ölands GK!

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: CH/TA

Huvudentrén öppen 09-15. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangens hemlagade julbord på närproducerade råvaror serveras fr o m advent fredagar och lördagar. Välkommen att boka via tel 0485-272 00! Obs, fåtal platser kvar till  7,14 samt 22 december.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsong.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl må -- to, 9-13. 0485-272 00/ This is a mailto link (v 52-1 håller vi stängt)

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!