Tidbokning - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Tidbokning

Bokningsinformation

Tidbokning alla dagar kl. 05.00 - 22.00, övrig tid är det bollränna. Under högsäsong förbehåller vi oss rätten att fylla upp bollen så att fyra spelare går ut.

Du kan boka starttid på följande sätt (tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen):

• Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Ölands GK
  • Boka själv i golfterminalen i det s.k. greenfeerummet
  • Ring shopen på tfn. 0485-272 00

Anmälan och avbokning

Det är viktigt för alla att tidbokningen fungerar och därför vill vi uppmärksamma följande:

• Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst till golfvärden, i terminalen eller i shopen. Golfvärd finns under högsäsong.
  • Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela – boka av din tid så snart som möjligt på Min golf, via telefon eller i golfterminalen på klubben. Avbokning ska ske senast tre timmar innan starttid, annars debiteras gästspelare med full greenfee och medlemmar med 100 kr. Den som bokar tiden är betalningsansvarig.

För att kolla aktuellt bokningsläge – klicka här

Välkomna till Ölands GK!

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: CH/TA

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00