Tidbokning

Bokningsinformation

Tidbokning alla dagar kl. 05.00 - 22.00, övrig tid är det bollränna. Under högsäsong förbehåller vi oss rätten att fylla upp bollen så att fyra spelare går ut.

Du kan boka starttid på följande sätt (tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen):

• Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Ölands GK
  • Boka själv i golfterminalen i det s.k. greenfeerummet
  • Ring shopen på tfn. 0485-272 00

Anmälan och avbokning

Det är viktigt för alla att tidbokningen fungerar och därför vill vi uppmärksamma följande:

• Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst till golfvärden, i terminalen eller i shopen. Golfvärd finns under högsäsong.
  • Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela – boka av din tid så snart som möjligt på Min golf, via telefon eller i golfterminalen på klubben. Avbokning ska ske senast tre timmar innan starttid, annars debiteras gästspelare med full greenfee och medlemmar med 100 kr. Den som bokar tiden är betalningsansvarig.

För att kolla aktuellt bokningsläge – klicka här

Välkomna till Ölands GK!

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: CH/TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.