Tidbokning

Bokningsinformation

Tidbokning alla dagar kl. 05.00 - 22.00, övrig tid är det bollränna. Under högsäsong förbehåller vi oss rätten att fylla upp bollen så att fyra spelare går ut.

Du kan boka starttid på följande sätt (tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen):

• Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Ölands GK
  • Boka själv i golfterminalen i det s.k. greenfeerummet
  • Ring shopen på tfn. 0485-272 00

Anmälan och avbokning

Det är viktigt för alla att tidbokningen fungerar och därför vill vi uppmärksamma följande:

• Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst till golfvärden, i terminalen eller i shopen. Golfvärd finns under högsäsong.
  • Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela – boka av din tid så snart som möjligt på Min golf, via telefon eller i golfterminalen på klubben. Avbokning ska ske senast tre timmar innan starttid, annars debiteras gästspelare med full greenfee och medlemmar med 100 kr. Den som bokar tiden är betalningsansvarig.

För att kolla aktuellt bokningsläge – klicka här

Välkomna till Ölands GK!

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: CH/TA

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.