Golfvagn & -bil

Önskar du hyra golfbil, kontakta golfshopen och betalning av hyra sker i shopen.Notera att för att få köra golfbil krävs körkort eller körkort för EU-moped. Egen ansvarsförsäkring gäller.

tel vxl: 0485 - 272 00 alt. mejl: This is a mailto link

Pris:

golfvagn 50 kronor

golfbilshyra medlem

150 kr (sjukintyg krävs)

300 kr (utan sjukintyg)

golfbilshyra gäst

200 kr (sjukintyg krävs)

350 kr, (utan sjukintyg)

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:44
Skribent: CH/TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.