Golfvärdar

Vad gör en golfvärd och vem kan bli det?

Golfvärden är kanske den första person som en gäst träffar på på Ölands Golfklubb. Många bokar sin speltid redan innan de kommer till klubben och har därmed inte anledning att gå in i shopen för att boka sin tid. Är det första gången man kommer till Ölands GK finns golfvärden där för att förklara var saker finns, var du anmäler din ankomst, hur du skriver ut ett scorekort och diverse annat praktiskt som kan vara bra att veta!

Det finns en insrtruktion framtagen för golfvärdskapet så att vi jobbar likartat.

Vill du prova på att vara golfvärd? Givetvis är du mycket välkommen! Kontakta våra ansvariga medlemmar: Gunvor Österlin, tel 0706-174519 och Roland Höggren, tel 0730-725339. Lars Persson assisterar vid behov. Skicka gäena ett mejl till kansliet: This is a mailto link.
Välkommen att välkomna våra gäster!

Förra årets lista sitter nu utanför gamla kansliet på anslagstavlan. Var snälla uppdatera denna med möjlliga datum, namn och telefonnr om du kan så skriver Gunvor och Roland ut en aktuell.

Närmast kommer Gunvor/Torbjörn Österlin att vara värd den 10/5. Det finns även övriga värdar för denna vecka

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 22:14
Skribent: JJ

Huvudentrén öppen 08-19. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppnar åter för julbord i december!

Shopen nås på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsongen.

Kansliet nås enklast må -- to på tel: 0485-272 00, mail: This is a mailto link Obs, 29/10 -- 2/11 är kansliet stängt.

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!