Golfvärdar

Vad gör en golfvärd och vem kan bli det?

Golfvärden är kanske den första person som en gäst träffar på på Ölands Golfklubb. Många bokar sin speltid redan innan de kommer till klubben och har därmed inte anledning att gå in i shopen för att boka sin tid. Är det första gången man kommer till Ölands GK finns golfvärden där för att förklara var saker finns, var du anmäler din ankomst, hur du skriver ut ett scorekort och diverse annat praktiskt som kan vara bra att veta!

Det finns en insrtruktion framtagen för golfvärdskapet så att vi jobbar likartat.

Vill du prova på att vara golfvärd? Givetvis är du mycket välkommen! Kontakta våra ansvariga medlemmar: Gunvor Österlin, tel 0706-174519 och Roland Höggren, tel 0730-725339. Lars Persson assisterar vid behov. Skicka gärna ett mejl till kansliet: This is a mailto link.
Välkommen att välkomna våra gäster!

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 22:14 Skribent: Ölands GK

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt.
(Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras fr 29/11).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 mån-fre.