Golfvärdar - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Golfvärdar

Vad gör en golfvärd och vem kan bli det?

Golfvärden är kanske den första person som en gäst träffar på på Ölands Golfklubb. Många bokar sin speltid redan innan de kommer till klubben och har därmed inte anledning att gå in i shopen för att boka sin tid. Är det första gången man kommer till Ölands GK finns golfvärden där för att förklara var saker finns, var du anmäler din ankomst, hur du skriver ut ett scorekort och diverse annat praktiskt som kan vara bra att veta!

Det finns en insrtruktion framtagen för golfvärdskapet så att vi jobbar likartat.

Vill du prova på att vara golfvärd? Givetvis är du mycket välkommen! Kontakta våra ansvariga medlemmar: Gunvor Österlin, tel 0706-174519 och Roland Höggren, tel 0730-725339. Lars Persson assisterar vid behov. Skicka gäena ett mejl till kansliet: This is a mailto link.
Välkommen att välkomna våra gäster!

Förra årets lista sitter nu utanför gamla kansliet på anslagstavlan. Var snälla uppdatera denna med möjlliga datum, namn och telefonnr om du kan så skriver Gunvor och Roland ut en aktuell.

Närmast kommer Gunvor/Torbjörn Österlin att vara värd den 10/5. Det finns även övriga värdar för denna vecka

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 22:14
Skribent: JJ

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00