Golfvärdar

Vad gör en golfvärd och vem kan bli det?

Golfvärden är kanske den första person som en gäst träffar på på Ölands Golfklubb. Många bokar sin speltid redan innan de kommer till klubben och har därmed inte anledning att gå in i shopen för att boka sin tid. Är det första gången du kommer till Ölands GK finns golfvärden där för att förklara var saker finns, var du anmäler din ankomst, hur du skriver ut ett scorekort och diverse annat praktiskt som kan vara bra att veta!

Vill du prova på att vara golfvärd? Givetvis är du mycket välkommen! Kontakta Lars Persson på telefon 0485-22463 eller skicka ett mejl till kansliet: This is a mailto link. Välkommen att välkomna våra gäster!

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: JJ

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.