Börja med golf?

Kanske har du äntligen fått  tid över och känner att du vill få en ny utmaning i livet? Då kan golf vara det perfekta!  Du får motion, frisk luft, nya bekanta och en spännande och krävande sport att jobba med för att ständigt bli bättre!

Hur blir du "golfare"?

En bra början är att gå en nybörjarkurs på Ölands GK för vår tränare Håkan Fransson. Kursen omfattar ca 8 timmar golfträning som vanligtvis fördelas på tre - fyra tillfällen. Det är mycket att ta in i början så om du har tid, se till att öva mycket mellan träningstillfällena. Det finns även mycket teori online via den kursbok ni får vid första tillfället, ej att underskatta. I kursen ingår även medlemskap så du kan spela på banan direkt, de första gångerna med fadder.

Erbjudande för nybörjare under 2017

Medlemskap samt nybörjarkurs för seniorer (över 22 år): 2 600 kronor, junior: 2450 kronor. Kontakta Håkan Fransson eller kansliet för att anmäla dig till en kurs!

Välkommen till Ölands GK, här ska du trivas!

Uppdaterad: 2017-06-30 12:59
Skribent: JJ

Klubbmästare 2017 blev!

Herr på 143 slag,