Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Vill du tycka till om något så är du välkommen att göra det här. Tack för dina synpunkter.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 december 2016 15:18 av Brian

Hej, mycket trevlig webbplats. Min uppriktiga.

mia

16 juli 2016 15:42 av Mats

Härligt ställe

Öland är fantatsiskt. Spelar du i tillägg golf åk hit!

18 maj 2016 21:35 av Charlotte Halvordsson

Välkommen

Du är hjärtligt välkommen! Vi som spelar på vår hemmaklubb tycker om att se många nya och återkommande besökare. Banan är i jättefint skick. Just nu blommar orkidéer, majvivor och gullvivor för fullt och fågellivet kan möjligen störa spelet. Passa på att njuta! Det gör vi! :)

16 maj 2016 23:37 av Victoria

Tänker ta mig en tur ned i sommar. Blir spännande att spela. :-)

15 mars 2016 21:51 av Jenny Jakobsson

Svar till gäst med husbil

Hej,
först och främst tack för att ni besökt oss. Ställplatser och kostnader för dessa är en omdiskuterad fråga både vid träffar med andra golfklubbar och allmänt när det gäller turism på Öland. Det som generellt kan anses vara mervärdet med en golfklubbs möjlighet till övernattning är just närheten till golfbanan; att jämföra med en fantastisk utsikt på ett annat ställe eller närheten till en fin badplats eller en finare krog för all del. Om taxan ändras 2016 kan jag inte svara på i dagsläget.

28 februari 2016 11:02 av Gunnar Wahlberg

Gäst med Husbil

Hejsan! Jag och min hustru har varje år besökt Er med vår husbil och spelat golf. När vi var där sommaren 2015 betalade vi dels greenfee men fick dessutom betala 150 kr/natt för att vi parkerade vår husbil. Det är visserligen el platser men elförbrukningen på sommaren för en husbil är gigantiskt lite. Som betalande greenfeegäst kan man tycka att ni tar i lite mycket. Vad får vi för 150 kr som inte redan får genom att ha betalat greenfee,
Blir glad för en ändring till 2016. Mvh Gunnar

29 oktober 2015 18:23 av Gunnar Fryckstrand

Kanonfina banor

Hej, vill bara uttrycka min stora uppskattning över vår golfklubb, vilka fina banor samt ett underhåll som borde göra andra banarbetare gröna av avund. Stort tack !!!!

28 augusti 2015 13:24 av Jenny Jakobsson

Svar till Boo

Hej Boo,
tack för dina synpunkter. Under fliken SPEL kan du klicka på andra fliken BOKNINGSLÄGE så länkas du därifrån direkt till bokningen på mingolf. Du kan även logga in på mingolf direkt i en ruta på första sidan på hemsidan.

När det gäller service till gästande golfare och andra greenfee- och betalningsärenden så är det en verksamhet som hanteras via shopen i första hand. Öppettider och service är något som (som så mycket annat) regleras av klubbens ekonomi.

9 augusti 2015 20:00 av BooJönsson

Boka starttiden via hemsidan

Varför går det bara att se bokningsläget på Vår hemsida? Borde inte det finnas en länk till bokningen där. Varför har Vi inte kansliet bemannat varje vardag som service till gästande golfare. Uppdatera även sidan på golf.se där inaktuell styrelse finns.

14 augusti 2014 17:56 av willy yngvesson

bra hemsida

Ville bara säga att jag tycker att den nya hemsidan är väldigt trevlig, och bra upplagd.
Sponsorerna syns tydligt, utan att ta över sidan.
lätt att hitta det man vill.

Klubbmästare 2016

Nya klubbmästare blev Henrik Nordlöf och Andrea Kolmodin!

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mejla: This is a mailto link

GOLFPAKET