Foto: Ros/J

Hitta till Ölands GK

Kommer du över Ölandsbron: åk mot "Borgholm, Byxelkrok". Efter trafikljusen i Borgholm: åk ca 36 km så ser du skylten på vänster sida – Välkommen till Ölands Golfklubb. Sväng vänster, följ asfaltvägen ca 2 km fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Kommer du med färja till Byxelkrok eller Nabbelund: åk väg 136 mot Borgholm. Efter rondellen i Högby (Löttorp): åk ca 4 km så ser du skylten på höger sida. Sväng höger och följ asfaltvägen fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Uppdaterad: 23 SEP 2017 19:35

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link