Klubbhusombyggnad

Vi beslutade på årsmötet i maj 2017 att bygga om klubbhuset och har nu fått bygglov. Folke Nilsson Bygg är vår byggnadsentreprenör. Ombyggnaden kommer att starta efter skördefesten och kommer att innebära att såväl restaurang som shop stänger under den tid som byggnationen pågår. Byggområdet kommer att spärras av. Kansliet kommer att vara tillgängligt vardagar under denna tid och bokning och betalning för greenfee kan ske som vanligt.

Båda omklädningsrummen kommer användas som temporär förvaring för möbler under byggnationen och det blir därför tyvärr inte möjligt att använda duschutrymmena. Hoppas ni har förståelse för detta!
De yttre toaletterna kommer dock att vara tillgängliga så länge temperaturen tillåter det.

Vi kommer att kunna följa bygget under bilder "Klubbhusombyggnad", och vi ska försöka uppdatera så snart det blir påtagliga förändringar så ni kan följa med. Vi räknar med att byggnaden ska vara upprest före årsskiftet.

Översikt

Uppdaterad: 23 SEP 2017 21:01
Skribent: CH/TA

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link