Klubbhusombyggnad

Vi beslutade på årsmötet i maj 2017 att bygga om klubbhuset och har nu fått bygglov. Folke Nilsson Bygg är vår byggnadsentreprenör. Ombyggnaden kommer att starta efter skördefesten och kommer att innebära att såväl restaurang som shop stänger under den tid som byggnationen pågår. Byggområdet kommer att spärras av. Kansliet kommer att vara tillgängligt vardagar under denna tid och bokning och betalning för greenfee kan ske som vanligt.

Båda omklädningsrummen kommer användas som temporär förvaring för möbler under byggnationen och det blir därför tyvärr inte möjligt att använda duschutrymmena. Hoppas ni har förståelse för detta!
De yttre toaletterna kommer dock att vara tillgängliga så länge temperaturen tillåter det.

Vi kommer att kunna följa bygget under bilder "Klubbhusombyggnad", och vi ska försöka uppdatera så snart det blir påtagliga förändringar så ni kan följa med. Vi räknar med att byggnaden ska vara upprest före årsskiftet.

Översikt

Uppdaterad: 2017-09-23 21:01
Skribent: CH/TA

Klubbmästare 2017 blev!