Medlemsformer 2018

Ölands GK erbjuder följande medlemsformer för år 2018:

Senior med spelrätt

Medlemsform för dig som har en personlig spelrätt och som innebär obegränsat spel på vår anläggning. En spelrätt kan köpas ny från Ölands golfklubb, förvärvas begagnad eller övertas på annat sätt (t.ex. gåva eller arv). Vid varje typ av överlåtelse av spelrätt tillkommer en administrativ avgift på 600 kronor. För information till dig som vill köpa eller sälja spelrätt – kontakta kansliet.
Är du även medlem i en annan klubb och har denna som hemmaklubb betalar du en reducerad avgift.

Senior utan spelrätt

Denna medlemsform är för dig som inte har någon spelrätt och för tillfället inte är intresserad av att införskaffa en sådan. Medlemsformen innebär obegränsat spel på vår anläggning.

Greenfeemedlem - för dig som spelar lite mindre (från 22 år)

Som greenfeemedlem är du fullvärdig medlem, men betalar en reducerad årsavgift. Vid spel på vår bana löser du istället greenfee med 25 % rabatt. Dessutom erhåller du två fria greenfee till Ölands GK per år.

Medlemskap för studerande senior (22-29 år)

Det finns en medlemsform för dig som är senior i åldrarna 22-29 år och studerar på heltid (intyg erfordras från lärosäte). Medlemsformen innebär en reducerad avgift samt inget krav på spelrätt och ger möjlighet till obegränsat spel på vår bana.

Övergångsmedlemskap för juniorer som har Ölands GK som hemmaklubb (22-25 år)

För att underlätta de ekonomiska åtagandena för juniorer som blir seniorer har klubben tagit fram en särskild medlemsform för dig som är i åldrarna 22-25 år och har haft Ölands GK som din hemmaklubb under minst de senaste fem åren. Medlemsformen innebär en reducerad avgift i jämförelse med en normal senioravgift, samt att man inte behöver införskaffa en spelrätt. Medlemsformen ger möjlighet till obegränsat spel på vår bana.

Juniormedlemskap (t.o.m. 21 år)

Du är juniormedlem till och med det år du fyller 21 år. Medlemsformen innebär obegränsat spel på vår bana och även möjlighet att kostnadsfritt delta i juniorträning som klubben arrangerar året runt. För mer information om träningen kontakta vår pro Håkan Fransson.

Nybörjarmedlem 2018 + erbjudande för nybörjarmedlem 2017

Klubben erbjuder en särskild medlemsform för dig som vill börja spela golf. Formen innebär både golfutbildning och medlemskap med obegränsat spel för 2 600 kr för senior och 2 450 kronor för junior. Kontakta vårt kansli eller vår pro Håkan Fransson för mer information.
För att uppmuntra fortsatt golfspel gäller även samma kostnad det andra året (2018) för de som var nybörjarmedlemmar 2017. Detta innebär ett medlemskap med obegränsat spel, dock ingen golfutbildning.

Passiv medlem 2018

Som passiv medlem får du ej spela golf på Ölands GK under passivåret. Om du däremot är medlem i en annan golfklubb betalar du vanlig greenfee för spel på vår bana.

Avgifter för våra medlemsformer år 2018

Medlemsform

Avgift 2018

Senior med spelrätt

4200

Senior med spelrätt (annan hemmaklubb)

3900

Senior utan spelrätt

5200

Senior utan spelrätt (annan hemmaklubb)

4900

Greenfeemedlem (inkl två greenfee)

1700

Medlemskap för studerande (heltid), 22-29 år

1900

Övergångsmedlemsskap, 22-25 år

1500

Juniormedlemsskap

1500

Nybörjarmedlem senior

2600

Nybörjarmedlem junior

2450

Passiv medlem

100

Vid nytecknande av medlemskap efter den 1 september tillåts spel under såväl resterande del av innevarande år som kommande år. Man betalar innevarande års avgift.

Ändrad medlemsform. Om du avser att ändra din medlemsform eller inte vara medlem i Ölands GK under 2018 är vi tacksamma om detta meddelas till kansliet senast den 31 oktober

Detta dokument som pdf-fil.

För kontakter till vårt kansli, klicka här för kontaktuppgifter.

För kontakter till vår pro, klicka här för kontaktuppgifter.

Uppdaterad: 2017-10-04 19:51
Skribent: TA

Klubbmästare 2017 blev!

Herr på 143 slag,