Hitta hit - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb
Foto: Ros/J

Hitta till Ölands GK

Kommer du över Ölandsbron: åk mot "Borgholm, Byxelkrok". Efter trafikljusen i Borgholm: åk ca 36 km så ser du skylten på vänster sida – Välkommen till Ölands Golfklubb. Sväng vänster, följ asfaltvägen ca 2 km fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Kommer du med färja till Byxelkrok eller Nabbelund: åk väg 136 mot Borgholm. Efter rondellen i Högby (Löttorp): åk ca 4 km så ser du skylten på höger sida. Sväng höger och följ asfaltvägen fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Uppdaterad: 23 SEP 2017 19:35

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00