Foto: Ros/J

Hitta till Ölands GK

Kommer du över Ölandsbron: åk mot "Borgholm, Byxelkrok". Efter trafikljusen i Borgholm: åk ca 36 km så ser du skylten på vänster sida – Välkommen till Ölands Golfklubb. Sväng vänster, följ asfaltvägen ca 2 km fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Kommer du med färja till Byxelkrok eller Nabbelund: åk väg 136 mot Borgholm. Efter rondellen i Högby (Löttorp): åk ca 4 km så ser du skylten på höger sida. Sväng höger och följ asfaltvägen fram till klubbhusområdet. Utnyttja mötesplatserna om du får möte.

Uppdaterad: 23 SEP 2017 19:35

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.