Klubbhusombyggnad - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Klubbhusombyggnad

Vi beslutade på årsmötet i maj 2017 att bygga om klubbhuset. Folke Nilsson Bygg blev byggnadsentreprenör. Ombyggnaden startade 2/10 2017, blev klar 29/3 och invigdes 29/4 2018. Det återstår några små detaljer och vi arbetar just nu med informationsbiten och att plantera växter vid huvudentrén .

Några bilder finns att se under "Klubbhusombyggnad" och om önskemål finns se  fler bilder kan jag bistå med detta som fotograf och en av deltagarna i projektet tillsammans med Jan Halvordsson och Bo Wikström.

Översiktsplan

Uppdaterad: 28 JUN 2018 15:12
Skribent: CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00