Hoppa till sidans innehåll

Klubbhusombyggnad


Vi beslutade på årsmötet i maj 2017 att bygga om klubbhuset och har nu fått bygglov. Folke Nilsson Bygg är vår byggnadsentreprenör. Ombyggnaden kommer att starta efter skördefesten och kommer att innebära att såväl restaurang som shop stänger under den tid som byggnationen pågår. Byggområdet kommer att spärras av. Kansliet kommer att vara tillgängligt vardagar under denna tid och bokning och betalning för greenfee kan ske som vanligt. 

Båda omklädningsrummen kommer användas som temporär förvaring för möbler under byggnationen och det blir därför tyvärr inte möjligt att använda duschutrymmena. Hoppas ni har förståelse för detta!
De yttre toaletterna kommer dock att vara tillgängliga så länge temperaturen tillåter det.

Vi kommer att kunna följa bygget under bilder "Klubbhusombyggnad", och vi ska försöka uppdatera så snart det blir påtagliga förändringar så ni kan följa med. Vi räknar med att byggnaden ska vara upprest före årsskiftet.

Översikt

Uppdaterad: 23 SEP 2017 21:01
Skribent: CH/TA
Epost: This is a mailto link

April 2018

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster. 

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.
This is a mailto link eller tel 0485-272 00.

Välkommen till vår Facebooksida!

 

Smålandsidrotten


Postadress:
Ölands GK - Golf
Högby Torp 45
38771 Löttorp

Kontakt:
Tel: 048527200
E-post: This is a mailto link

Se all info