Klubbhusombyggnad

Vi beslutade på årsmötet i maj 2017 att bygga om klubbhuset och har nu fått bygglov. Folke Nilsson Bygg är vår byggnadsentreprenör. Ombyggnaden kommer att starta efter skördefesten och kommer att innebära att såväl restaurang som shop stänger under den tid som byggnationen pågår. Byggområdet kommer att spärras av. Kansliet kommer att vara tillgängligt vardagar under denna tid och bokning och betalning för greenfee kan ske som vanligt.

Båda omklädningsrummen kommer användas som temporär förvaring för möbler under byggnationen och det blir därför tyvärr inte möjligt att använda duschutrymmena. Hoppas ni har förståelse för detta!
De yttre toaletterna kommer dock att vara tillgängliga så länge temperaturen tillåter det.

Vi kommer att kunna följa bygget under bilder "Klubbhusombyggnad", och vi ska försöka uppdatera så snart det blir påtagliga förändringar så ni kan följa med. Vi räknar med att byggnaden ska vara upprest före årsskiftet.

Nu är det dags för invigning den 29/4 2018. Det ska bli spännande att se vad ni tycker! Det jobbas intensivt på sina håll!

Den 23/4

Översikt

Uppdaterad: 24 APR 2018 15:59
Skribent: CH/TA

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.