Klubbinfo

10ans green

Ölands äldsta golfklubb

Ölands GK är Ölands äldsta golfklubb och 30-årsjubilerade 2013. 2003 gick banan från att ha haft 9 hål till 18. De nio gamla respektive nya hålen är av lite olika karaktär som ger en spännande variation till din golfrunda! De natursköna och välbevarade öländska värdena som stenmurar, orkidéer och fågelsång är gemensamma för hela banan och gör golfrundan till en härlig naturupplevelse.

Medlemsägd

Ölands Golfklubb är en medlemsägd golfklubb och har en stabil skara engagerade medlemmar. Som greenfeegäst kan du alltid räkna med att klubbens medlemmar hjälper dig till rätta om ett problem skulle uppstå. Alla ska känna sig välkomna hos oss!

Aktivitet året runt

I klubben händer inte bara saker under sommarhalvåret utan även långt fram på hösten och tidigt på våren. Den sista stora klubbtävlingen för säsongen är i början av november men är det bara spelbart på banan blir det både luciagolf och nyårsgolf! Den naturliga träffpunkten dagar under höst och vår när banan inte är spelbar är golfrestaurangen där kommande golfsäsong diskuteras även en kylig vinterdag!

Består av 7 personer.

Ordförande: Ulf Jonsson

Kassör: Torbjörn Johansson

Sekreterare: Charlotte Halvordsson

Mats Glemne

John Saxeby

Hanna Andersson

Sven-Erik Barklund

Kansli

Theres Andersvik

Bildad 1983-06-15
Föreningsnummer 19965-18
Postadress Högby Torp 45
E-post This is a mailto link
Hemsida http://www.olandsgk.se
Bankgiro 834-2297
Organisationsnummer 832000-3729
Föreningens hemsidor

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.