Medlemsförmåner

Greenfeerabatter hos grannklubbar 2018

10 % på ordinarie greenfee hos:

Böda Sand GK

Byxelkroks GK

Ekerum Resort  (ej juli)

Emmaboda GK

Nybro GK

Oskarshamns GK (ej 1 juli - 15 aug)

Saxnäs GK

Samarbetsparnter

Liljas Bil i Borgholm ger dig 10 % rabatt i verkstaden samt ger 500 kr till klubben och 500 kronor får du tillgodo på din medlemsavgift nästkommande år om du som ny kund och medlem i Ölands GK köper din bil hos dem! Meddela kansliet på tel 0485- 272 00 alt mejl: This is a mailto link

Uppdaterad: 11 APR 2018 21:43
Skribent: JJ

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.