Greenfee-kontroll

Vi kommer att göra stickprovsvisa kontroller på banan under säsongen, så tänk på att spara kvitto på betalningen som du kan visa upp på begäran.

Enligt våra regler gäller:
Spelare som ertappas utan giltig spelrätt eller utan att ha betalt greenfee bestraffas med dubbel greenfee. Om spelaren inte är medlem i klubben rapporteras även händelsen till spelarens hemmaklubb.

Medlemsbricka
En nyhet i år (2017) kommer även att införas så att klubbens medlemmar som betalat sin årsavgift får en bricka med namn och aktuellt år. Vi kommer att meddela när vi påbörjar detta.

Registrering vid spel
För att dessutom förenkla klubbens uppföljning av medlems- och gästspel ber vi alla att registrera sig i terminalen eller i shopen före spel.

/Styrelsen

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: Charlotte Halvordsson

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link