Tidbokning

Bokningsinformation

Tidbokning alla dagar kl. 07.00 - 18.00, övrig tid är det bollränna. Under högsäsong förbehåller vi oss rätten att fylla upp bollen så att fyra spelare går ut.

Du kan boka starttid på följande sätt (tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen):

• Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Ölands GK
  • Boka själv i golfterminalen i det s.k. greenfeerummet
  • Ring shopen på tfn. 0485-272 00

Anmälan och avbokning

Det är viktigt för alla att tidbokningen fungerar och därför vill vi uppmärksamma följande:

• Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst till golfvärden, i terminalen eller i shopen. Golfvärd finns under högsäsong.
  • Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela – boka av din tid så snart som möjligt på Min golf, via telefon eller i golfterminalen på klubben. Avbokning ska ske senast tre timmar innan starttid, annars debiteras gästspelare med full greenfee och medlemmar med 100 kr. Den som bokar tiden är betalningsansvarig.

För att kolla aktuellt bokningsläge – klicka här

Välkomna till Ölands GK!

Uppdaterad: 25 JUL 2017 21:09
Skribent: CH/TA

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link