Golfvärdar

Vad gör en golfvärd och vem kan bli det?

Golfvärden är kanske den första person som en gäst träffar på på Ölands Golfklubb. Många bokar sin speltid redan innan de kommer till klubben och har därmed inte anledning att gå in i shopen för att boka sin tid. Är det första gången du kommer till Ölands GK finns golfvärden där för att förklara var saker finns, var du anmäler din ankomst, hur du skriver ut ett scorekort och diverse annat praktiskt som kan vara bra att veta!

Vill du prova på att vara golfvärd? Givetvis är du mycket välkommen! Kontakta Lars Persson på telefon 0485-22463 eller skicka ett mejl till kansliet: This is a mailto link. Välkommen att välkomna våra gäster!

Uppdaterad: 24 JUN 2017 17:22
Skribent: JJ

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link