Damernas

VÄLKOMMEN ATT SPELA MED DAMERNA PÅ ÖLANDS GK.

2019 års Damkommitté består av:

Ingalill Blomberg Linder, ordf, tel 0702-24 86 50, mail: This is a mailto link
Marianne Fahlström, 0705-86 88 31
Ingrid Goude Bäckman,  0739-96 17 69
Charlotte Halvordsson, 0769-41 88 41
Gertrude Stenlund-Nilsson, 0704-13 24 01,  mail: This is a mailto link

Eva Berg Larsson, 0739-28 76 62

Avslutningen 13/8

Nu har vi haft avslutningstävlingen och segrade gjorde:
- Anne-Marie Nilsson, Christina Lindén och Monica Magnusson
- Årets Birdiepris gick till Charlotte Halvordsson
- Eclectictävlingen vanns av Gertrude Stenlund Nilsson
- Jonssonpriset gick till Susanne Jonsson
- Säckenpriset gick till Ingrid Kjellberg

Charlotte, Gertrude och EvaSusanne vinner JOnssonprisetIngrid vann

Ingalill meddelade att hon nu avgår som ordförande för damkommittén och att Gertrude tar över. Eva och Charlotte sitter kvar medan Ingrid och Marianne också  troligen lämnar kommittén. Dock kommer man att hjälpa till i möjligaste mån, men det behövs någon ny kraft så var snälla hör av er till någon av oss som lovat sitta kvar.

Maria servererade jättefin kräft- och räkbuffé och efteråt kaffet skildes vi åt.

20/8
Nästa organiserade damtävling blir den 20/8 och då bjuder vi in herrarna också. Kom och spela och ta med en kompis också. Ingalill och Gertrude ansvarar för tävlingen.

Under augusti och september:
Kommer vi att förboka ca 3 tider kl 9 i augusti och kl 10 i september. Irene Johansson och Gunvor Österlin kommer troligen finnas på plats och det är bara att komma och spela tillsammans. Detta är inget som Damkommittén anordnar.

9/7, utflykt i det blå , till Saxnäs!

Segrare blev Cecilia Persson,
lagsegrare blev Ann o Therese Straka samt Elisabeth Hill och närmast hål Anne-Marie Nilsson.
Grattis!
Priser gick till alla spelarna och regelfrågetävling i bussen blev en intressant tankeövning på hemresan.

Det var vi som var med i Saxnäs!

Bild från damtävlingen 190702, Anne-Marie Nilsson vann överlägset! Marianne Widercrantz god 2:a och Susanne Jonsson 3:e pris. Närmast hål, Gertrude.
Tävlingsledare var Charlotte och Gertrude.

Programmet 2019

Vi arrangerar spel varje tisdag under olika former. Du kan se damernas spelprogram för år 2019 HÄR.

Startavgiften för 18 hål är 50 kr varav 20 går till klubben, 20 kr till dagens priser och 10 kr till en prispott. Spelar du bara 9 hål är avgiften 20 kr varav 10 kr går till klubben och 10 kr till prispotten. Prispotten kommer att användas vid Kick-off, Avslutning, spel i Byxelkrok och Ut i det blå.

KICK-OFF för säsongen är den 7 maj kl. 14.00 med spel över 9 hål samt gemensam middag med trevliga aktiviteter (ingen avgift förutom mat och dryck). Anmälan görs genom anteckning på lista utanför klubbens kansli eller anmälan till damkommittén, OBS senast 2 maj.

Anmälan till tisdagsgolfen sker därefter i Golfens IT-system via Min Golf/tävling. Du kan där anmäla dig till 18 hål eller 9 hål som spelas i olika klasser. Du kan även anmäla spel från olika tee, för dig som kanske vill spela från orange. Information om spelform och tider framgår vid anmälan.

Under säsongen ordnar vi dessutom en hemlig resa ”Ut i det blå”, samt spel i Byxelkrok med gemensam måltid den 14 maj när Kalmar-herrarna spelar på vår ordinarie tid. Vid dessa tillfällen ska anmälan göras via separat lista eller direkt till damkommittén. Information kommer att finnas på klubben och på hemsidan.

Vi vill också uppmuntra klubbens damer att ställa upp och representera Ölands GK i arrangerade tävlingar såsom D60 och andra klubbmöten.  I matchspel mot Ekerum och Nybro önskas fler damer som deltar. Vi vill uppmuntra alla damer att ta del av klubbens tävlingsprogram och anmäla er till alla tävlingar som kan passa er. Tävling är ett bra tillfälle för nya gemenskaper.

I år har det även införts nya golfregler. Vi uppmanar alla damer att ta del av dem på Svensk Golf. Klubben och damkommittén kommer också att ger mer information om förändringarna i regelverket. För att vara uppdaterad: Gå in på hemsidan ibland.

Vi ser fram emot att träffa er alla. Varmt välkomna.

Damkommittén

Uppdaterad: 26 AUG 2018 17:34 Skribent: CH

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt.
(Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras fr 29/11).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 mån-fre.