Damernas

VÄLKOMMEN ATT SPELA MED DAMERNA PÅ ÖLANDS GK.

2019 års Damkommitté består av:

Ingalill Blomberg Linder, ordf, tel 0702-24 86 50, mail: This is a mailto link
Marianne Fahlström, 0705-86 88 31
Ingrid Goude Bäckman,  0739-96 17 69
Charlotte Halvordsson, 0769-41 88 41
Eva Berg Larsson, 0739-28 76 62

Aktuellt

Vi arrangerar spel varje tisdag under olika former. Du kan se hela spelprogrammet för år 2019 HÄR. Enbart Damprogrammet kommer vi att anslå senare och Spelformerna för tisdagsgolfen kommer att beslutas vid kommittémötet i påsk.

Startavgiften för 18 hål är 50 kr varav 20 går till klubben, 20 kr till dagens priser och 10 kr till en prispott. Spelar du bara 9 hål är avgiften 20 kr varav 10 kr går till klubben och 10 kr till prispotten. Prispotten kommer att användas vid Kick-off, Avslutning, spel i Byxelkrok och Ut i det blå.

KICK-OFF för säsongen är den 7 maj kl. 14.00 med spel över 9 hål samt gemensam middag med trevliga aktiviteter (ingen avgift förutom mat och dryck). Anmälan görs genom anteckning på lista utanför klubbens kansli eller anmälan till damkommittén.

Anmälan till tisdagsgolfen sker därefter i Golfens IT-system via Min Golf/tävling. Du kan där anmäla dig till 18 hål eller 9 hål som spelas i olika klasser. Du kan även anmäla spel från olika tee, för dig som kanske vill spela från orange. Information om spelform och tider framgår vid anmälan.

Under säsongen ordnar vi dessutom en hemlig resa ”Ut i det blå”, samt spel i Byxelkrok med gemensam måltid den 14 maj när Kalmar-herrarna spelar på vår ordinarie tid. Vid dessa tillfällen ska anmälan göras via separat lista eller direkt till damkommittén. Information kommer att finnas på klubben och på hemsidan.

Vi vill också uppmuntra klubbens damer att ställa upp och representera Ölands GK i arrangerade tävlingar såsom D60 och andra klubbmöten.  I matchspel mot Ekerum och Nybro önskas fler damer som deltar. Vi vill uppmuntra alla damer att ta del av klubbens tävlingsprogram och anmäla er till alla tävlingar som kan passa er. Tävling är ett bra tillfälle för nya gemenskaper.

I år har det även införts nya golfregler. Vi uppmanar alla damer att ta del av dem på Svensk Golf. Klubben och damkommittén kommer också att ger mer information om förändringarna i regelverket. För att vara uppdaterad: Gå in på hemsidan ibland.

Vi ser fram emot att träffa er alla. Varmt välkomna.

Damkommittén

Uppdaterad: 26 AUG 2018 17:34 Skribent: CH

Huvudentrén öppen 08-15. OBS, larmas vid stängning!

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering). Greenfee tillsammans med ev vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Golfbil ej tillåten under vintersäsong.

Restaurangen öppnar upp april 2019.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl. 0485-272 00 /  This is a mailto link (v 8 vintervilar vi)