Regler för juniorer vid tävling

Förutsättningar vid tävlingar för juniormedlemmar i Ölands GK och som har klubben som hemmaklubb:

Ölands GK betalar startavgifter, lunch samt reseersättning för deltagare i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. Här ryms bland annat Teen Tour, Teen Cup samt regionala och nationella mästerskap. Förutsättningen för reseersättning är att det nyttjas samåkning i största möjligaste mån, detta både av ekonomiska och miljömässiga skäl.

Ölands GK betalar startavgift och lunch i samband med andra tävlingar som ej är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. I synnerhet gäller det för våra medlemmar i tävlingen Öland Bank Junior Tour.

För juniormedlemmar som har annan klubb som hemmaklubb, dvs. tävlar för annan klubb, utgår ingen ersättning.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 13:58 Skribent: JJ

Välkommen till Ölands GK!

All bokning görs via "Min Golf", alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Om shopen är stängd: incheckning via terminal i entrén.  Swishbetalning
123 589 35 65.

Vid greenfeekontroll var beredd att identifiera dig.

Öppettider:
Restaurang: kl 9 -15 (lunch serveras 11-15)

Shop: kl 9-14

Kansli: kl 9-15 (vardagar)

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen 05.00 - 21.00. (övrig tid larmat)