Ordningsföreskrifter

Detta dokument som pdf-fil

ORDNINGSFÖRESKRIFTER

Tillfälliga ordningsföreskrifter finns anslagna på klubbens officiella anslagstavla vid 1:a tee och på hemsidan. Därutöver gäller följande ordningsföreskrifter för allt spel på klubben:

• Vårdad klädsel, inte badshorts eller strandlinne, krävs på banan och i klubbhuset.

• Daglig kontroll av greenfee och spelrätt utförs av representanter på Ölands GK. För person med golfutrustning på banan som inte löst greenfee eller saknar aktivt medlemskap i Ölands GK, utgår dubbel gällande greenfee.

• Golfskor med metallspikar är inte tillåtna i klubbhuset.

• Barn i barnvagn får, på egen risk, medtas i sällskapsspel.

• Kopplad hund får, på egen risk, medtas vid sällskapsspel. Bajspåse måste användas.

• Spelare bör inte störa andra spelare med elektroniska apparater (ex. mobiltelefoner).

• Hela bunkerkrattan skall placeras i bunkern med skaftet i hålets spelriktning.

• Spelare på väg från 17:e green mot 18:e tee bör lämnas företräde av spelare vid 11:e tee.

• Det är tillåtet att ta en paus på högst 10 minuter vid ”scoring area” efter hål 9. Om efterföljande grupp inte önskar ta paus har den rätt att gå igenom. Grupp som är mer än startintervallet efter gruppen framför har inte rätt till paus.

• Banpersonalen har alltid företräde. Spelare måste invänta tecken från banpersonalen innan slaget slås.

• Överträdelse av en ordningsföreskrift kan ge tillsägelse eller disciplinär åtgärd.
Uppdaterad: 01 APR 2019 20:55 Skribent: Charlotte Halvordsson

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Stängt.
(Under nov - dec går det bra att beställa catering. Julbord serveras fr 29/11).

Shop: Stängt

Kansli: 9-14 mån-fre.