Damernas

Tävlingsprogram Damernas 2017 <<<< Klicka för programmet

Hej kära golfdamer! Nyss startade säsongen och nu lider den mot sitt slut.

Tisdagen den 15 augusti var det avslutning med tävling 9 hål med start kl 14.  God middag efteråt på klubben med prisutdelning för årets tävlingar.
Ett 30-tal damer anslöt och vi fick en trevlig golfrunda med mycket prat och efteråt prisutdelning på tävlingarna. Camilla vann Jonsonpriset, Margaretha E och Helene delade på Eclecticsegern, Charlotte, Susanne och Ann S hade alla 33 slag i dagens tävling och Charlotte vann på lägst handicap! Nu kan vi slänga en del klubbor! Det räcker med 3! Säckenpriset vanns av Gunvor Sandberg.

Vi fyllde även i en enkät som vi skulle vilja att fler fyller i. Ni kan hämta den här och fylla i den med dina synpunkter och lämna den eller posta till kansliet senast den 20 september.

Den 17 augusti spelades D60 i Nybro och Öland vann serien i år på 30 poäng! 2:a blev Möre.
Tack alla damer som ställt upp och kämpat väl under året:
Camilla, Irene, Susanne, Marianne, Sara, Ingrid G Bäckman och Charlotte.

Vi träffas fortsättningsvis på tisdagar med inget organiserat från Damkommittén.

Tidigare under året:

Den 2/5 hade vi kickoff på klubben. 29 damer var med och tävlade och de flesta kom och åt efteråt. Det var en fin dag igår med bra uppslutning, vackert väder, snygga kläder och god mat. Vår snörtävling gick bra utan mankemang och under trevliga former. Helen Böving vann, tätt följd av Margaretha Lindström, Susanne Jonsson, Sara Nilsson, Charlotte Halvordsson och 24 till!
Det var nog ingen som hade snöre kvar efteråt!!

Tävlingen i Kalmar den 9/5 blev tyvärr inställd. Kalmar herrar kom dock till oss (76 personer!)

13/6 Startade tävlingarna i GIT. Endast 18-hålstävlingar läggs in.
11/7 Ut i det blå. Hemlig resa

D60-serien:
Den 4/5 spelade vi D60 match-serien på vår klubb. 4 damer per klubb från oss, Kalmar, Nybro, Möre, Emmaboda och Ekerum är med i serien.  Vi som var med kämpade väl, det blev oavgjort mellan oss och Kalmar!

Tävlingen på Ekerum den 18/5 resulterade i att vi ligger i ledning i serien.

I tävlingen i Emmaboda 15/6 vann vi över Ekerum med 7-1. Möre ligger 2:a på 13 poäng!
Tävlingen i Kalmar 3/8 vann vi överlägset och leder totalt.
Finalen i Nybro 17/8 vann vi ockå totalt. Möre blev 2:a  Tack alla som deltog!

Årets dam!!! Här även som segrare i SGF's vandringspris!

Damkommittén 2018:

Ordförande i Damkommittén:

Ingalill Blomberg Linder 070-2248650                This is a mailto link

Marianne Fahlström                                             This is a mailto link

Ingrid Goude Bäckman                                        This is a mailto link

Helene Böving                                                      This is a mailto link

Charlotte Halvordsson                                        This is a mailto link

Damkommittén 2018

Ta gärna bilder på era tävlingar, skicka dem till This is a mailto link så publiceras de här på hemsidan! Fler bilder finns här.

Uppdaterad: 2017-09-17 22:49
Skribent: CH

Klubbmästare 2017 blev!

Herr på 143 slag,