Herrarnas - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Herrarnas

Veckotävlingar 2018

Herrarna spelar sin veckotävling på torsdagar. Ingen åldersgräns gäller för att deltaga, dock endast seniorer.

Våra tävlingar startar i år den 3 maj och avslutas den 13 september. I GIT finns alla tävlingar inlagda. I år är första start 08:00 i alla tävlingar utom den 10 maj då vi har gemensam tävling med damerna. Tävlingen den 10 maj (Kristi Himmelfärdsdagen) är poängbogey och första start är 09:00.

Tävlingsavgiften är 40 kronor (30 kronor till priser och 10 kronor till klubben).

Föranmälan till tävling senast kl. 14.00 onsdag före tävling via mingolf.se, och endast i nödfall i shopen.

Tar ni bilder i samband med tävlingarna som ni vill ha publicerade här på hemsidan så skicka dem till This is a mailto link.

Välkomna!

Programmet hittar ni >> här <<

OBS! Herrarna kommer att göra en utflykt till Kalmar den 28 aug. Lunch och kanonstart!

-------

På bilden syns när herrarna i H60 gjorde en förträfflig insats i Växjö och kom på 5:e plats av 9 lag! Bravo!

H60 herrar maj 2018

Peter och Carl-Johan

Uppdaterad: 31 JUL 2018 17:02
Skribent: CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00