Herrarnas

Veckotävlingar 2018

Herrarna spelar sin veckotävling på torsdagar. Ingen åldersgräns gäller för att deltaga, dock endast seniorer.

Våra tävlingar startar i år den 3 maj och avslutas den 13 september. I GIT finns alla tävlingar inlagda. I år är första start 08:00 i alla tävlingar utom den 10 maj då vi har gemensam tävling med damerna. Tävlingen den 10 maj (Kristi Himmelfärdsdagen) är poängbogey och första start är 09:00.

Tävlingsavgiften är 40 kronor (30 kronor till priser och 10 kronor till klubben).

Föranmälan till tävling senast kl. 14.00 onsdag före tävling via mingolf.se, och endast i nödfall i shopen.

Tar ni bilder i samband med tävlingarna som ni vill ha publicerade här på hemsidan så skicka dem till This is a mailto link.

Välkomna!

Programmet hittar ni >> här <<

Peter och Carl-Johan

Uppdaterad: 15 FEB 2018 18:58
Skribent: CH

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.