Herrarnas

Veckotävlingar 2018

Herrarna spelar sin veckotävling på torsdagar. Ingen åldersgräns gäller för att deltaga, dock endast seniorer.

Våra tävlingar startar i år den 3 maj och avslutas den 13 september. I GIT finns alla tävlingar inlagda. I år är första start 08:00 i alla tävlingar utom den 10 maj då vi har gemensam tävling med damerna. Tävlingen den 10 maj (Kristi Himmelfärdsdagen) är poängbogey och första start är 09:00.

Tävlingsavgiften är 40 kronor (30 kronor till priser och 10 kronor till klubben).

Föranmälan till tävling senast kl. 14.00 onsdag före tävling via mingolf.se, och endast i nödfall i shopen.

Tar ni bilder i samband med tävlingarna som ni vill ha publicerade här på hemsidan så skicka dem till This is a mailto link.

Välkomna!

Programmet hittar ni >> här <<

Herrarna gjorde i H60 gjorde en förträfflig insats i Växjö och kom på 5:e plats av 9 lag! Bravo!
H60 herrar maj 2018

Peter och Carl-Johan

Uppdaterad: 07 JUN 2018 18:51
Skribent: CH

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.