Juniorer

Välkommen till Ölands GK:s Juniorverksamhet 2018.

Tävlingsdatum

2 april Teen cup. (fd skandia cup)
Alla kan vara med. Vi spelar 18 hål slagtävling, 9 hål poängbogey, 9 hål korthålsbana och puttävling för de allra minsta. Startavgift 50 kr.
Anmälan 36 hcp och lägre via mingolf.se Övriga till This is a mailto link

26 juni startar Ölands Bank Junior tour och 6 tisdagar, slut 7 aug.
Alla som har hcp 54 eller lägre kan vara med. Vi spelar 18 hål slaggolf och 9 hål poängbogey. Startavgift 100 kr.
Följ touren på Facebooksidan Ölands Bank junior golf tour.
Anmälan via mingolf.se

1 juli startar Widéns Åkeri tour på Lillängen och 6 söndagar, slut 5 aug.
Alla kan vara med. Vi spelar 8 korthål olika spelformer. Startavgift 40 kr.
Anmälan till Facebookgrupp Junior Byxelkroks GK el lista vid Lillängen.

5 juli startar Sommarcupen och 5 torsdagar, slut 2 aug. Start kl 12.
Alla som har 54 i hcp eller lägre kan vara med. Vi spelar 18 hål slaggolf och 9 hål poängbogey.
Startavgift 40 kr. Anmälan på plats en timme innan start.

28 juli Klubbmästerskap juniorer.
Alla som har hcp 36 eller lägre kan vara med. Vi spelar 18 hål slagtävling. Ingen startavgift. Anmälan via mingolf.se

29 juli Teen Tour first.
Här kan de som har hcp 36 eller lägre vara med Vi spelar 18 hål slagtävling. Startavgift 200 kr.Anmälan via mingolf.se

Träningsdatum

10 april
Golffritids startar. Alla tisdagar och fredagar som ej är lovdagar, avslut 12 juni.

Alla juniormedlemmar kan vara med. Vi serverar mellanmål, tränar och spelar på banan. Skolbussen kör vid 1445, föräldrar hämtar 1730.

Sommarlovsträning
Vecka 26-32
Torsdagar och fredagar 9-10.30. Alla juniormedlemmar kan vara med.
Måndagar 9-10.30. Alla som tävlar på teen tour och Ölands Bank Junior tour kan vara med.

21 aug
Golffritids startar. Alla tisdagar och fredagar som ej är lovdagar, avslut 19 oktober.
Alla juniormedlemmar kan vara med. Vi serverar mellanmål, tränar och spelar på banan. Skolbussen kör vid 1445 föräldrar hämtar 1730.

Gå med i vår facebookgrupp Juniorer Ölands GK. Där kommer löpande info att läggas ut varje vecka om eventuella nya träningar, tävlingar och ändringar i program.

Anmäl er till träningar och golffritids till This is a mailto link Begränsat antal platser och först till kvarnen gäller.

Uppdaterad: 12 FEB 2018 19:52
Skribent: TA/CH

Februari 2018

Ombyggnationen av klubbhuset fortsätter och även golfbilsgaraget börjar ta form.
Just nu kanske banan passar bättre för skidåkning än golf?!

Fakturorna för årsavgiften 2018 är skickade, har du ej fått för Dig eller din familj, kontakta kansliet på mail till

Letar du spelrätt?

Få listan med spelrätter till salu

genom att mail till: This is a mailto link