Regler för juniorer vid tävling

Förutsättningar vid tävlingar för juniormedlemmar i Ölands GK och som har klubben som hemmaklubb:

Ölands GK betalar startavgifter, lunch samt reseersättning för deltagare i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. Här ryms bland annat Teen Tour, Teen Cup samt regionala och nationella mästerskap. Förutsättningen för reseersättning är att det nyttjas samåkning i största möjligaste mån, detta både av ekonomiska och miljömässiga skäl.

Ölands GK betalar startavgift och lunch i samband med andra tävlingar som ej är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. I synnerhet gäller det för våra medlemmar tävlingen Öland Bank Junior Tour.

För juniormedlemmar som har annan klubb som hemmaklubb, dvs. tävlar för annan klubb, utgår ingen ersättning.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 13:58 Skribent: JJ

Huvudentrén öppen 08-15. OBS, larmas vid stängning!

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering). Greenfee tillsammans med ev vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Golfbil och golfvagn i dagsläget ej tillåtna på banan.

Restaurangen öppnar upp april 2019.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl. 0485-272 00 /  This is a mailto link (v 8 vintervilar vi)