Regler för juniorer vid tävling

Förutsättningar vid tävlingar för juniormedlemmar i Ölands GK och som har klubben som hemmaklubb:

Ölands GK betalar startavgifter, lunch samt reseersättning för deltagare i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. Här ryms bland annat Teen Tour, Teen Cup samt regionala och nationella mästerskap. Förutsättningen för reseersättning är att det nyttjas samåkning i största möjligaste mån, detta både av ekonomiska och miljömässiga skäl.

Ölands GK betalar startavgift och lunch i samband med andra tävlingar som ej är sanktionerade av Svenska Golfförbundet. I synnerhet gäller det för våra medlemmar tävlingen Öland Bank Junior Tour.

För juniormedlemmar som har annan klubb som hemmaklubb, dvs. tävlar för annan klubb, utgår ingen ersättning.

Uppdaterad: 26 FEB 2018 13:58
Skribent: JJ

Huvudentrén öppen 08-17. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppnar åter för julbord i december!

Shopen nås på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsongen.

Kansliet nås säkrast må -- to, kl 9-13: mejl This is a mailto link alt. tel 0485-272 00

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!