Klubbtävlingar

Klubbtävlingar PROGRAM 2018

Spelas i regel på lördagar. 2018 ska samtliga startande inneha officiellt tävlingshandicap för att vinna pris och vara med i resultatlistan.

Nytt, eller nygammalt 2018 är att man kan anmäla sig till tävling t o m TORSDAG före tävling. Efteranmälningar tas ej emot.

Anmälan kan ske via Min Golf (se hemsidan) eller via terminalen på klubben.
För vissa tävlingar, t.ex. klubbmatchen mot Ekerum xx görs anmälan på anmälningslistan utanför kansliet.

Klassindelning:

A-klass 0-15,0
B-klass 15,1- 25,0
C-klass 25,1-36,0

2018 finns en D-klass 37-54 på tävlingarna "Ett slag för Cancerfonden" samt höstens "Klipp till" (9 hål, startavgift 40 kr.)

Startavgift:

80 kronor/person. Efteranmälan i mån av plats i aktuell klass, då tillkommer utöver startavgiften en avgift på 50 kronor. I klubbtävlingar går en del av startavgiften tillbaka till deltagarna i form av ett särskilt pris, t.ex. ett scratchpris.

Undantag:

Tävlingen "Ett slag för Cancerfonden" spelas på lördagen den 22/7 och startar kl 09.00. Alla är välkomna, både damer och herrar. Man behöver ej ha officiellt handicap. Startavgiften går oavkortat till Cancerfonden och kostar minst 100 kr.

Tävlingsgreenfee

Vid klubbtävlingar gäller under 2018 full greenfee.

Uppdaterad: 04 APR 2018 23:07
Skribent: CH

Rangen är ÖPPEN!
Den tidiga påsken i år blev tyvärr mycket kall, men banan verkar ha klarat vintern bra, greenerna är jättefina. Vi hyser gott hopp inför golfsäsongen framöver. Bygget är i stort sett klart och huset håller nu på att inredas invändigt. Innan vi är klara med detta är endast gamla entrén till kansliet och omklädningsrum tillgängliga för medlemmar och gäster.

Välkomna till invigningen den 29/4.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.