Klubbtävlingar

Klubbtävlingar PROGRAM 2018  OBS! Uppdaterad version

Spelas i regel på lördagar. 2018 ska samtliga startande inneha officiellt tävlingshandicap för att vinna pris och vara med i resultatlistan.

Nytt, eller nygammalt 2018 är att man kan anmäla sig till tävling t o m TORSDAG före tävling. Efteranmälningar tas ej emot.

Anmälan kan ske via Min Golf (se hemsidan) eller via terminalen på klubben.
För vissa tävlingar, t.ex. klubbmatchen mot Ekerum xx görs anmälan på anmälningslistan utanför kansliet.

Klassindelning:

A-klass 0-15,0
B-klass 15,1- 25,0
C-klass 25,1-36,0

2018 finns en D-klass 37-54 på tävlingarna "Ett slag för Cancerfonden" samt höstens "Klipp till" (9 hål, startavgift 40 kr.)

Startavgift:

80 kronor/person. Efteranmälan i mån av plats i aktuell klass, då tillkommer utöver startavgiften en avgift på 50 kronor. I klubbtävlingar går en del av startavgiften tillbaka till deltagarna i form av ett särskilt pris, t.ex. ett scratchpris.

Undantag:

Tävlingen "Ett slag för Cancerfonden" spelas på söndagen den 22/7 och startar kl 09.00. Alla är välkomna, både damer och herrar. Man behöver ej ha officiellt handicap. Startavgiften går oavkortat till Cancerfonden och kostar minst 100 kr.

Tävlingsgreenfee

Vid klubbtävlingar gäller under 2018 full greenfee.

Uppdaterad: 18 JUN 2018 16:14
Skribent: CH

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.