Klubbtävlingar - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Klubbtävlingar

Klubbtävlingar PROGRAM 2018  OBS! Uppdaterad version

Spelas i regel på lördagar. 2018 ska samtliga startande inneha officiellt tävlingshandicap för att vinna pris och vara med i resultatlistan.

Nytt, eller nygammalt 2018 är att man kan anmäla sig till tävling t o m TORSDAG före tävling. Efteranmälningar tas ej emot.

Anmälan kan ske via Min Golf (se hemsidan) eller via terminalen på klubben.
För vissa tävlingar, t.ex. klubbmatchen mot Ekerum xx görs anmälan på anmälningslistan utanför kansliet.

Klassindelning:

A-klass 0-15,0
B-klass 15,1- 25,0
C-klass 25,1-36,0

2018 finns en D-klass 37-54 på tävlingarna "Ett slag för Cancerfonden" samt höstens "Klipp till" (9 hål, startavgift 40 kr.)

Startavgift:

80 kronor/person. Efteranmälan i mån av plats i aktuell klass, då tillkommer utöver startavgiften en avgift på 50 kronor. I klubbtävlingar går en del av startavgiften tillbaka till deltagarna i form av ett särskilt pris, t.ex. ett scratchpris.

Undantag:

Tävlingen "Ett slag för Cancerfonden" spelas på söndagen den 22/7 och startar kl 09.00. Alla är välkomna, både damer och herrar. Man behöver ej ha officiellt handicap. Startavgiften går oavkortat till Cancerfonden och kostar minst 100 kr.

Tävlingsgreenfee

Vid klubbtävlingar gäller under 2018 full greenfee.

Uppdaterad: 31 JUL 2018 16:56
Skribent: CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00