Börja med golf?

Kanske har du äntligen fått  tid över och känner att du vill få en ny utmaning i livet? Då kan golf vara det perfekta!  Du får motion, frisk luft, nya bekanta och en spännande och krävande sport att jobba med för att ständigt bli bättre!

Hur blir du "golfare"?

En bra början är att gå en nybörjarkurs på Ölands GK för vår tränare Håkan Fransson. Kursen omfattar ca 8 timmar golfträning som vanligtvis fördelas på tre - fyra tillfällen. Det är mycket att ta in i början så om du har tid, se till att öva mycket mellan träningstillfällena. Det finns även mycket teori online via den kursbok ni får vid första tillfället, ej att underskatta. I kursen ingår även medlemskap så du kan spela på banan direkt, de första gångerna med fadder.

Här läser du mer om nybörjarkurser

Det går också att planera kurser på andra tider efter behov och efterfrågan.

Välkommen till Ölands GK, här ska du trivas!

Uppdaterad: 25 AUG 2018 11:17
Skribent: EK

Huvudentrén öppen 09-15. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangens hemlagade julbord på närproducerade råvaror serveras fr o m advent fredagar och lördagar. Välkommen att boka via tel 0485-272 00! Obs, fåtal platser kvar till  7,14 samt 22 december.

Shopen nås under lågsäsgong på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal (entrén vid parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsong.

Kansliet nås säkrast via telefon/mejl må -- to, 9-13. 0485-272 00/ This is a mailto link (v 52-1 håller vi stängt)

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!