Börja med golf? - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Börja med golf?

Kanske har du äntligen fått  tid över och känner att du vill få en ny utmaning i livet? Då kan golf vara det perfekta!  Du får motion, frisk luft, nya bekanta och en spännande och krävande sport att jobba med för att ständigt bli bättre!

Hur blir du "golfare"?

En bra början är att gå en nybörjarkurs på Ölands GK för vår tränare Håkan Fransson. Kursen omfattar ca 8 timmar golfträning som vanligtvis fördelas på tre - fyra tillfällen. Det är mycket att ta in i början så om du har tid, se till att öva mycket mellan träningstillfällena. Det finns även mycket teori online via den kursbok ni får vid första tillfället, ej att underskatta. I kursen ingår även medlemskap så du kan spela på banan direkt, de första gångerna med fadder.

Erbjudande för nybörjare under 2018

Medlemskap samt nybörjarkurs för seniorer (över 22 år): 2 600 kronor, junior: 2450 kronor. Kontakta Håkan Fransson eller kansliet för att anmäla dig till en kurs!
.

Här läser du mer om nybörjarkurser

Det går också att planera kurser på andra tider efter behov och efterfrågan.

Välkommen till Ölands GK, här ska du trivas!

Uppdaterad: 27 FEB 2018 13:48
Skribent: EK

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00