Övningsområden

Utslagsplatser

Ett 15-tal platser finns tillgängliga på Driving-range, varav 5 täckta.

Rangebollar

Vi har en kortautomat och det går att betala med bank/kontokort eller köpa ett laddningsbart kort i shopen.

Puttinggreen

Ligger nära shop och första tee. Avsett för träning av kortare slag som chipp och puttningsträning.

Bunkerträning, inspelsträning

Separat område för träning av bunkerslag, inspelsformer som pitch och chipp samt även ett antal hålkoppar för puttning. Här finns en större variation av lutning på greenen än som gäller på den intilliggande puttinggreenen.

Längre inspel

Till höger om Drivingrange finns ett område för träning av inspel på ca 50 meter för den precisionsintresserade.

Uppdaterad: 27 FEB 2018 13:46
Skribent: CH

Huvudentrén är nu öppen 07 - 21 dagligen och larmas därefter.
(Även klubbrummet låses dessa tider.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Shopen har öppet fredag-tisdag kl 10-14 i södra ingången, extra vid aktiviteter eller helger.

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske i terminalen i stora entrén eller via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i stora entrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen, endast Swish eller betalning via kortterminalen. Detta gäller greenfee och vagnar mm.

Omklädningsrum och toaletter är öppna för medlemmar och gäster

Vid tävlingar håller tävlingsledningen till i gamla kansliet.

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!
(I dagsläget har 36 seniorer och 4 juniorer valt detta! Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!)

Vill du komma i kontakt med kansliet så hör av dig via mail eller telefon till kansliet.