Övningsområden - Ölands Golfklubb - IdrottOnline Klubb

Övningsområden

Utslagsplatser

Ett 15-tal platser finns tillgängliga på Driving-range, varav 5 täckta. Det är förbjudet att slå över 200 m.

Rangebollar

Vi har en kortautomat och det går att betala med bank/kontokort eller köpa ett laddningsbart kort i shopen.

Puttinggreen

Ligger nära shop och första tee. Avsett för träning av kortare slag som chipp och puttningsträning.

Bunkerträning, inspelsträning

Separat område för träning av bunkerslag, inspelsformer som pitch och chipp samt även ett antal hålkoppar för puttning. Här finns en större variation av lutning på greenen än som gäller på den intilliggande puttinggreenen.

Längre inspel

Till höger om Drivingrange finns ett område för träning av inspel på ca 50 meter för den precisionsintresserade.

Uppdaterad: 14 AUG 2018 21:55
Skribent: CH

Augusti 2018

Huvudentrén är öppen 06.00 - 20.00 må-sö. (OBS larm kopplas på fr kl 20.00 och därför får ingen vistas i lokalerna.)

Nu är vi snart klara! Anslagstavlor och information är dock bara tillgängliga i gamla kansligången.

Restaurgangen öppet må-sö 8-17.
Shopen öppet må-sö 9 - 15 (extra vid aktiviteter eller helger).

När shopen är stängd ska betalning av greenfee och vagnhyra ske endast via swish. Inskrivning ska göras i greenfeeboken i huvudentrén. Observera att vi har ingen kontanthantering när inte shopen är öppen.

Omklädningsrum/toaletter är öppna endast för medlemmar och gäster

Jubileumserbjudande för nya medlemmar!

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!

K
ansliet nås enklast via mejl eller telefon, This is a mailto link tel 0485-272 00