Övningsområden

Utslagsplatser

Ett 15-tal platser finns tillgängliga på Driving-range, varav 5 täckta. Det är förbjudet att slå över 200 m.

Rangebollar

Vi har en kortautomat och det går att betala med bank/kontokort eller köpa ett laddningsbart kort i shopen.

Puttinggreen

Ligger nära shop och första tee. Avsett för träning av kortare slag som chipp och puttningsträning.

Bunkerträning, inspelsträning

Separat område för träning av bunkerslag, inspelsformer som pitch och chipp samt även ett antal hålkoppar för puttning. Här finns en större variation av lutning på greenen än som gäller på den intilliggande puttinggreenen.

Längre inspel

Till höger om Drivingrange finns ett område för träning av inspel på ca 50 meter för den precisionsintresserade.

Uppdaterad: 14 AUG 2018 21:55
Skribent: CH

Huvudentrén öppen 08-19. OBS, larmas vid stängning!

Restaurangen öppnar åter för julbord i december!

Shopen nås på tel. 072-742 90 20.

All tidsbokning via "Min Golf" samt incheckning via terminal/gf-bok (entré mot parkering) /  greenfee och vagnshyra betalas via Swish 123 589 35 65. Ingen golfbilsuthyrning under vintersäsongen.

Kansliet nås enklast må -- to på tel: 0485-272 00, mail: This is a mailto link Obs, 29/10 -- 2/11 är kansliet stängt.

Bli medlem år 2019 redan nu och spela resten av 2018 fritt! Mejla/ring kansliet.

Välkomna till oss och vår medlemsägda klubb!