Senior med spelrätt

Medlemsform för dig som har en personlig spelrätt och som innebär obegränsat spel på vår anläggning. En spelrätt kan förvärvas begagnad eller övertas på annat sätt (t.ex. gåva eller arv). För information till dig som vill köpa eller sälja spelrätt – kontakta kansliet. Är du även medlem i en annan klubb och har denna som hemmaklubb betalar du en reducerad avgift.

Senior utan spelrätt

Denna medlemsform är för dig som inte har någon spelrätt och för tillfället inte är intresserad av att införskaffa en sådan. Medlemsformen innebär obegränsat spel på vår anläggning.

Greenfeemedlem - för dig som spelar lite mindre (från 22 år)

Som greenfeemedlem är du fullvärdig medlem, men betalar en reducerad årsavgift. Vid spel på vår bana löser du istället greenfee med 25 % rabatt.

Yngre senior (22-26 år)

För att underlätta de ekonomiska åtaganden för juniorer som blir seniorerfinns en särskild medlemsform för dig som är i åldrarna 22-26 år. Medlemsformen innebär en reducerad avgift i jämnförelse med en normal senioravgift, samt att man inte behöver införskaffa en spelrätt. Medlemsformen ger möjlighet till obegränsad spel på vår bana.

Juniormedlemskap (t.o.m. 21 år)

Du är juniormedlem till och med det år du fyller 21 år. Medlemsformen innebär obegränsat spel på bana och även möjlighet att kostnadsfritt delta i juniorträning som klubben arrangerar året runt. För mer information om träningen kontakta vår pro Håkan Fransson.

Nybörjarmedlem

Klubben erbjuder en särskild medlemsform för dig som vill börja spela golf. Formen innebär både golfutbildning och medlemskap med obegränsat spel för 3700 kr för senior och 3200 kronor för junior. Kontakta vårt kansli eller vår pro Håkan Fransson för mer information.

För att uppmuntra fortsatt golfspel gäller även samma kostnad för seniorer det andra året. Detta innebär ett medlemskap med obegränsat spel, dock ingen golf
utbildning.

Passiv medlem

Som passiv medlem stödjer man vår klubb, men det innebär inga möjligheter till aktivt spel.

Avgifter för våra medlemsformer år 2021

Medlemsform

Avgift 2021

Senior med spelrätt

4500

Senior med spelrätt (annan hemmaklubb)

4200

Senior utan spelrätt

5500

Senior utan spelrätt (annan hemmaklubb)

5200

Greenfeemedlem

1500

Yngre senior, 22-26 år

Junior

1700

Nybörjare senior (inkl. golfutbildning)

3700

Nybörjare junior (inkl. golfutbildning)

3200

Passiv medlem

300

Vid nytecknande av medlemskap efter den 1 september för nästkommande år tillåts spel för resterande del av innevarande år.

Ändrad medlemsform.  Om du avser att ändra din medlemsform eller inte vara medlem i Ölands GK under nästkommande år är vi tacksamma om detta meddelas till kansliet senast den 31 oktober på This is a mailto link. Vid ändring av medlemsform under innehavande säsong tas en administrationsavgift på 100 kronor ut.

Uppdaterad: 09 NOV 2020 19:54 Skribent: Michaela Nilsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

LiveCaddie banguide
Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Öppet måndag - söndag 09.00 - 15.00

Lunchmeny V.16

Catering finns hela året,
kontakta Maria 0485-27200

Shop: Öppen fredag-måndag kl 9-14

Lektionsbokning, klubbutprovning
kontakta Håkan 0730-583280

Kansli     Öppet måndag - fredag     kl. 09:00 - 15:00
Mail: This is a mailto link
Tel vxl: 0485-272 00

Klubbchef: Thomas Nilsson 070-264 30 34