Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev juni 2020 – Ölands GK

Vi hoppas att allt är bra i dessa försommartider, även om situationen fortfarande är speciell. Men det är vår starka förhoppning att utvecklingen går åt rätt håll, och det finns indikationer på detta. Som bekant hävs restriktionerna för inrikesresor från den 13 juni, och det bidrar säkert till att såväl flera medlemmar som gästspelare har möjlighet att komma till vår fina bana och anläggning. Men det gäller förstås att vi fortfarande är försiktiga, och fortsätter med de åtgärder som förhoppningsvis nu har blivit en god vana.

På svenska flaggans dag höll vi vårt årsmöte (vårmöte), och bland annat gjordes en del nyval till vår styrelse. Efter att ha uträttat gedigna insatser under ett flertal år avgick Charlotte Halvordsson, Mats Glemne och Henrik Stålhammar – och vi tackar för ett gott arbete. Nya i styrelsen är Michaela Conradsson Nilsson som sekreterare och Lasse Modin som ordförande i bankommittén. Vi hälsar er varmt välkomna i gemenskapen.

Dessutom valdes Mats Melander till ny ordförande, men Mats kommer att kunna tillträda först från oktober. Fram till dess fortsätter undertecknad som ordförande, och jag får tacka för fortsatt förtroende att leda klubbens verksamhet. Det har varit ett stimulerande år som ordförande, och jag har känt mig trygg i rollen med ett gott stöd från kunnig styrelse och personal. Jag har dock upptäckt vikten av ständig närvaro. Eftersom jag tillbringar 3-4 månader utomlands varje år går denna ekvation inte ihop, och därför lämnar jag över ordförandeklubban till Mats Melander i oktober.

I övrigt kan vi konstatera att ekonomin är tillfredställande trots den rådande pandemin, och satsningen på golfstudio/utökad vagnbod har slagit väl ut. Vårt dammbygge är finansierat, gräv/schaktning är avklarat och det har gått snabbare än beräknat. Vi känner oss väl rustade för att följa den inslagna vägen och vår verksamhet ska präglas av KVALITET, GENUINT, TILLGÄNGLIGT och GEMYTLIGT – vi ska vara den trivsamma, familjära och tillgängliga golfklubben i den unika Öländska naturen!

Avslutningsvis vill jag notera att vi nu kan se fram emot att börja tävla igen. Från den 1 juli är det tillåtet enligt Svenska Golfförbundet, så håll ögonen öppna för de möjligheter som erbjuds. I övrigt hoppas vi på många greenfee-gäster – vår bana och tillhörande verksamhet, som restaurang, shop och träningsområden, är verkligen värda att besöka.

Med önskan om en fortsatt fin golfsäsong och en glad midsommar!

Ronny Cedertorn

t.f. ordförande

Alla brev, inkl senaste:

Ordförandebrev juni 2020

Ordförandebrev april-maj 2020

Ordförandebrev april 2020

Ordförandebrev mars 2020

Ordförandebrev dec 2019

Ordförandebrev sept 2019

Ordförandebrev aug 2019

Ordförandebrev juni 2019

Ordförandebrev maj 2019

Ordförandebrev 2018

Klubbhusbrev_2017

Bygglovsritningar och skisser till Klubbhusbygget 2017 - 2018. Invigdes april 2018.
A1_Nyby6.11
A2_Nyby6.11