Ny Klubbchef

11 FEB 2021 12:06
Här kommer en hälsning och lite information från Ölands GK där banan nu ligger inbäddad i ett härligt snötäcke.
  • Skapad: 11 FEB 2021 12:06

Jag berättade i det förra informationsmailet hade vi påbörjat rekryteringen av ny klubbchef och nu har jag glädjen att presentera Tomas Nilsson som börjar sin tjänst den 1 mars.

Mitt namn är Thomas Nilsson och jag har fått den stora äran och utmaningen att verka för alla er medlemmar, gäster och samarbetspartners i rollen som Ölands GKs klubbchef!
Jag har en bakgrund som golfare och mitt ”gröna kort” är väl sisådär 30 år gammalt. Jag lirar gärna men kvaliteten varierar oerhört, särskilt sedan mina två barn kom till världen för 10 respektive 7 år sedan. Ja, missförstå mig rätt – det är ju inte deras fel att bollträffen sviktar men tid är en konstant och vi har alla 24 timmar per dygn. Nu kanske det kan bli ordning i den eminenta PRO Håkan Franssons försorg?

I övrigt gällande min bakgrund, och kanske mer relevant, har jag 14 års erfarenhet av bankbranschen men kommer närmast från besöksnäringen och från en roll som vd för Kapelludden AB (campingverksamhet). Jag bor i Borgholm med min fru och våra två söner. Deras golfkarriärer har inte riktigt startat ännu men i sommar hoppas jag kunna introducera den ädlaste av sporter till min äldsta son.

Jag, precis som många andra, har hakat på den nya sporten padel. Jag spelar en hel del och är också delägare i Padel Arena Borgholm som just nu bygger upp en anläggning i Borgholm. För några veckor sedan frågade en journalist mig hur jag tror att padel-sporten kan påverka folkhälsan? I dessa corona-tider ser jag två relativt ohotade aktiviteter som starkast bidrar till förbättrad folkhälsa – padel och golf! Det är nästan så jag måste nypa mig i armen. Jag har alltid älskat sport och nu kommer jag att få arbeta med mina två absoluta favoritgrenar – snacka om att jag känner mig priviligierad och peppad!

Det enda skaft jag svingar just nu är snöskyffelns men när man står där och sliter så sticker plötsligt solen fram mellan molnen och genast infinner sig vårkänslorna. Jag längtar till 1 mars då jag tillträder som klubbchef på Ölands äldsta, mest genuina och familjära golfklubb! Framförallt längtar jag till att få träffa alla er som spelar, umgås och skrattar på Ölands GK. Det våras mina blivande golfvänner!
/Thomas

Vi är mycket glada över att Thomas tackat jag till denna tjänst och önskar honom lycka till.
Mats Melander
Ordförande Ölands GK

Skribent: Michaela Nilsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

LiveCaddie banguide
Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Öppet måndag - söndag 09.00 - 15.00

Lunchmeny V.19

Catering finns hela året,
kontakta Maria 0485-27200

Shop: Öppen fredag-måndag kl 9-14

Lektionsbokning, klubbutprovning
kontakta Håkan 0730-583280

Kansli     Öppet måndag - fredag     kl. 09:00 - 15:00
Mail: This is a mailto link
Tel vxl: 0485-272 00

Klubbchef: Thomas Nilsson 070-264 30 34