Svensk Golf till specialpris

24 JAN 2020 17:37
Meddelande har skickats till er, men hamnade hos en del i spamkorgen, därför kommer här informationen igen!
  • Uppdaterad: 24 JAN 2020 17:37

Svensk Golf till specialpris via din hemmaklubb

Från och med nummer 4-2020 blir tidningen Svensk Golf prenumerationsbaserad och ges ut av förlaget Egmont Publishing, som äger varumärket Svensk Golf. Vill du fortsätta få tidningen i brevlådan finns ett unikt erbjudande som du endast kan ta del av via din hemmaklubb. Ölands Golf klubb är med på dessa villkor.

Över 300 svenska golfklubbar deltar i samarbetet med Egmont, där du som medlem får Svensk Golf under hela 2020 för endast 239 kronor (ordinarie pris 399 kronor). Prenumerationen avser de sex nummer som utkommer från och med maj 2020. Årets tre första nummer får alla som har ett aktivt golfklubbsmedlemskap som vanligt, oavsett om en prenumeration tecknas eller inte.

Om du tecknar din prenumeration via din hemmaklubb får klubben dessutom 40 kronor till sin juniorverksamhet. Läs mer om erbjudandet och teckna en prenumeration via länken nedan.

Klicka här för att prenumerera via din hemmaklubb

– Vi är glada att så många svenska golfklubbar valt att samarbeta med oss kring nya Svensk Golf. Det här är ett spännande nytt kapitel och vi har verkligen laddat nya Svensk Golf med massor av spännande nytt innehåll nästa år. Vassare utrustningstest, mer användbara tips för att förbättra ditt spel, bättre långläsning och mer djuplodande banbesök, säger Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Tidning via Golfförbundet

kommer fortsättningsvis att ges ut under namnet GOLFA! under samma villkor som tidigare, 4 nr på år och ett nr per hushåll. Titta under länken nygolftidning.se.

/Styrelsen Ölands GK

Skribent: Charlotte Halvordsson

Banan är öppen för spel. Vid frost- och snöbetäckta greener gäller spel på de provisoriska greenerna.
All bokning ska göras via "Min Golf", och alltid incheckning och betalning innan du slår ut.

Incheckning via terminal i entrén. Swishbetalning
123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: Öppnar 3:e april.Vi fixar din catering, hör av dig så hjälper vi dig. 0485-272 00

Shop: Öppnar i Påsk.

Kansli: 9-14 mån-fre.
Vill du ha ett möte hör gärna av dig innan så att vi är på plats. (kansliet stängt 19-24/2 20)

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen