Ordförandebrev

17 MAR 2020 22:46
Medlemmar och sponsorer! Ordförandebrevet har skickats till er via mail.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 22:46

Om du inte fått mailet så kanske du har fel mailadress angiven. Meddela i så fall kansliet din adress eller uppdatera det själv på din profil på "Min golf".  Du kan också läsa det här (<- pekar på hemsidan)

Nytt! Vi fick idag 17/3 ett meddelande med råd från Svenska Golfförbundet beträffande hur vi ska hantera Coronaviruset på klubben och för närvarande gäller försiktighet och iakttagande av god hygien, att hålla avstånd och undvika samlingsplatser. Vi kommer att meddela närmare beträffande de planer som nämns i brevet. Den 29/3 har vi ett styrelsemöte och efter detta fattar vi beslut hur vi ska agera.

Golfspel kan ju ske i det fria och vår klubb har gott om plats och ger möjlighet till detta. På torsdag kl 9 träffas herrarna som vanligt och spelar golf.

Var rädd om dig och tänk på din friskvård!

Skribent: Charlotte Halvordsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 9 - 15  alla dagar

Shop:            9 - 15 alla dagar

Kansli nås via This is a mailto link

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen