Ordförandebrev inför Valborg och 1 maj (uppdaterad text)

27 APR 2020 20:02
Medlemmar, samarbetspartners och entreprenörer! Ordförandebrevet har skickats till er via mail den 26/4! Dagen efter kom ett glädjande besked ….…..
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2020 19:46

Om du inte fått mailet så kanske du har fel mailadress angiven eller glömt meddela detta till kansliet. Antingen gör du detta själv genom att uppdatera din profil i "Mingolf" eller också mailar du dina uppgifter till kansliet. Du kan också läsa brevet >>> här  <<<<

NYTT!! NYTT!! NYTT!!  HURRAA!!!!

Läs även Ölandsbladet 30/4 <<<< HÄR >>>>>

Idag 27/4 fick Ronny ett ytterst glädjande besked från Länsstyrelsen i Kalmar som beviljar klubben bidrag för dammbyggnationen. Vi kan verkligen gratulera Ronny som jobbat för detta. Dammen kommer ju verkligen att hjälpa oss och banan att kunna bevattnas under torra somrar.

Skribent: Charlotte Halvordsson

Bokning via "Min Golf", betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 8 - 19 mån - lördag
                     8 - 17 söndag

Shop:            8 - 18 alla dagar

Kansli nås via This is a mailto link

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen