Städdagen PlockePinn

12 APR 2020 15:39
TACK alla som hade möjlighet komma till PlockePinn!
  • Uppdaterad: 12 APR 2020 15:39

Till städdagen hade 46 medlemmar hörsammat inbjudan! Det var en uppskattad aktivitet där man spreds ut längs banan på behörigt avstånd, med krattning och rensning av grenar mm. Alla tyckte nog att det var trevligt att ses igen även om det var på avstånd. Efteråt bjöd klubben genom Maria på en god soppmåltid.
Lasse Modin uppmanade alla lämna synpunkter och tips till Bankommittén i den nya Förslagslådan utanför Klubbrummet. Som alternativ kan man skicka mail till This is a mailto link.

Med tanke på det stora deltagandet och uppskattning av aktiviteten kommer formen säkert att upprepas snart igen.

Fortsatt glad påsk

Skribent: Charlotte Halvordsson

Bokning via "Min Golf", alltid incheckning, betalning innan du slår ut.
Automatisk ankomstregistrering kan göras i MGBokning, med plats angiven. (ej obl)
Använd Gamebooks digitala scorecort eller Ontag så kan du automatiskt registrera rundan i "Mingolf".

Swishbetalning 123 589 35 65.

Vänligen notera att greenfeekontroller görs regelbundet.

Öppettider:

Restaurang: 9 - 15 alla dgr

Shop: 9 - 14, fr-må

Kansli nås via This is a mailto link

Tel vxl: 0485-272 00

Entrén öppen